Wednesday, April 17, 2024
HomeSportMihai Trăistariu își extinde imperiul imobiliar pe litoralul românesc

Mihai Trăistariu își extinde imperiul imobiliar pe litoralul românesc

Mihai Trăistariu își extinde imperiul imobiliar pe litoralul românesc

Cântărețul Mihai Trăistariu continuă să demonstreze că este la fel de talentat în afaceri ca și în muzică. După ce a câștigat notorietate cu porecla “Iohannis 6 case”, datorită investițiilor imobiliare pe care le-a făcut în trecut, artistul nu se oprește aici și își extinde imperiul imobiliar pe litoralul românesc.

  • Mihai Trăistariu, mai tare ca Iohannis. Pune banii jos pentru al șaptelea apartament de pe litoral

Recent, Mihai Trăistariu a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru FANATIK că și-a achiziționat un nou apartament, în Mamaia Nord, pe care intenționează să îl ofere turiștilor în regim hotelier în curând. După cum a precizat cântărețul, acesta este al șaptelea apartament pe care îl deține, însă de data aceasta a investit într-un apartament de lux. Suma pe care a plătit-o pentru locuință este una considerabilă, iar pe lângă acest cost, Mihai Trăistariu a alocat 15.000 de euro pentru dotările ulterioare.

Cu mare pasiune vorbind, artistul a exprimat dorința de a se orienta spre un segment de lux în ceea ce privește închirierea apartamentelor sale pe litoral. În acest sens, el speră că va atrage o clientelă serioasă în special în perioada sezonului estival.

  • Trăistariu se mută pe lux

“Cumpăr un apartament nou, mai devreme eram în convorbire cu o doamnă de la imobiliare, la Constanța. La Mamaia Nord, va fi un apartament de lux. Eu mai am șase apartamente, așa cum se știe. Ăsta e al șaptelea, dar e de lux, să-l iau într-un complex de lux, cu trei piscine, cu 10 magazine la parter, farmacii, market-uri. Omul când vine iese în halat, merge la spa și vreau să-l mobilez, să îl închiriez la un preț de lux, de cinci stele. Deci o să am din vara asta și un apartament de cinci stele. Deja joi (n. red.: 1 februarie 2024) semnez actele la notar”, a declarat entuziasmat Mihai Trăistariu în interviul acordat FANATIK.

Mihai Trăistariu nu este singura vedetă care a investit în afaceri pe litoralul românesc. Diferite personalități din industria muzicală și sportivă au ales să își diversifice veniturile prin intermediul proprietăților imobiliare de pe malul Mării Negre.

  • Investiția din Mamaia Nord se ridică la peste 100.000 de euro. Ce alte vedete mai fac astfel de afaceri la Marea Neagră

Investiția făcută de Mihai Trăistariu în apartamentul din Mamaia Nord se ridică la aproximativ 100.000 de euro, luând în considerare și costurile ulterioare de amenajare. Cântărețul intenționează să ofere apartamentul în regim hotelier pe tot parcursul anului, beneficiind de avantajele oferite de poziționarea excelentă a acestuia lângă malul mării și facilitățile de lux pe care le oferă complexul în care este amplasat.

Întrucât Mihai Trăistariu este încrezător în succesul acestei investiții, el spune că vrea să vadă cât de bine se va descurca segmentul de lux într-o zonă cu prețuri mai ridicate. Este de menționat faptul că Mamaia este una dintre cele mai scumpe stațiuni de pe litoralul românesc, în special în plin sezon.

Mai multe vedete române din diverse domenii au ales să investească în proprietăți imobiliare de pe litoralul românesc. Printre acestea se numără și celebrități precum Andreea Bănică, care deține propriul hotel în Eforie Nord, Gheorghe Hagi, managerul echipei de fotbal Farul Constanța, sau fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, care avea un hotel cu 12 apartamente în stațiunea Olimp. De la listă nu poate lipsi nici Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, care, deși a deținut un hotel de 5 stele în stațiunea Venus, a ales să îl vândă în anul precedent.

Investițiile făcute de vedetele românești pe litoralul românesc nu fac doar să scadă gradul de disponibilitate al apartamentelor disponibile în regim hotelier, ci contribuie și la dezvoltarea turismului și a economiei locale.

Articol scris de EZS Business News

TAGS: Mihai Trăistariu, afaceri imobiliare, litoral românesc, Mamaia Nord

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments