Tuesday, April 16, 2024
HomeSportMihai Stoica, surprins de alegerile lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova -...

Mihai Stoica, surprins de alegerile lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Mihai Stoica, surprins de alegerile lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB, cu scorul de 0-3, în etapa a 23-a din SuperLiga, a adus cu sine o serie de surprize. Una dintre ele a fost alegerea neașteptată a antrenorului Ivaylo Petev în ceea ce privește echipa de start a oltenilor. Mihai Stoica, oficialul FCSB, a rămas uluit în momentul în care a văzut componența formației adversare.

Într-o primă reacție, Mihai Stoica a comentat: „Când am văzut foaia de joc, m-am uitat la rezerve și am crezut că sunt titularii. Mă așteptam să nu fie Screciu și Ivan, dar tot nu puteam să-i așezăm sub nicio formă. Ne-am adunat toți, dar nu ne ieșea nimic, nu puteam să-i așezăm în teren.” Aceste alegeri neobișnuite ale lui Petev i-au adus critici din partea specialiștilor.

Mihai Stoica a făcut și o comparație cu o experiență anterioară a echipei FCSB, în care au surprins o altă echipă prin alegerea de a juca fără atacant. Officialul a mărturisit: „Acum foarte mulți ani, am mers la Craiova, am încercat să-i surprindem pe cei de la Electroputere, să jucăm fără atacant. Ne-am dus în Valea Roșie, Sorin Cârțu era antrenor la Electroputere, noi ne-am dus să-i surprindem, dar i-am surprins atât de tare că ne-au dat cinci. Chiar mă gândeam că poate ne surprind și jucătorii Universității Craiova și ei cum i-am surprins noi pe cei de la Electroputere. Chiar n-am înțeles nimic, abia pe la încălzire am început să-mi dau seama. A fost puțin complicat pentru ei, dar tot au avut o ocazie imensă prin Mitriță, după o pasă excelentă a lui Bancu, Bancu e senzațional pe atac.”

Deși FCSB a obținut o victorie categorică, echipa a suferit și o pierdere importantă pentru meciul următor cu Farul. Darius Olaru, golgheterul campionatului și unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, a primit un cartonaș galben într-un moment nefericit și este acum suspendat pentru derby-ul cu Farul din cauza acumulării de cartonașe galbene.

În legătură cu acest incident, Mihai Stoica a comentat: „A luat galben pentru că nu se poate controla în anumite situații. Meci greu pentru Farul, așa am spus și cu Craiova. E meci greu pentru cei care joacă cu noi. OK, se va întâmpla, nu putem să câștigăm toate meciurile, să batem 2-0, 3-0 pe toată lumea, dar deocamdată jucăm ceea ce nu a jucat altcineva anul ăsta și jucăm ceea ce nu am jucat anii trecuți pentru că se pare că avem antrenori, în primul rând.” Astfel, Mihai Stoica aduce în discuție importanța antrenorilor în performanțele echipei FCSB.

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB a fost un moment plin de surprize și momente tensionate. Reacția lui Mihai Stoica la alegerea neașteptată a lui Ivaylo Petev demonstrează cât de importantă este strategia și determinarea din fotbal. Cu toate acestea, FCSB a obținut o victorie clară și continuă să-și consolideze poziția de lider în SuperLiga.

TAGS: Craiova, FCSB, Mihai Stoica, Ivaylo Petev, Universitatea Craiova, SuperLiga, olteni, Darius Olaru

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments