Sunday, June 23, 2024
HomeSportMihai Rotaru, transferuri de urgență la Universitatea Craiova. Un român este pe...

Mihai Rotaru, transferuri de urgență la Universitatea Craiova. Un român este pe listă: „Avem oferte deja făcute”

Mihai Rotaru a anunțat că a pregătit o campanie spectaculoasă de transferuri la Universitatea Craiova. Patronul alb-albaștrilor îi face toate poftele antrenorului Costel Gâlcă pentru sezonul viitor, în care oltenii atacă titlul. Mihai Rotaru a anunțat că vrea să aducă de urgență 3 fotbaliști în Bănie.

Mihai Rotaru, transferuri de urgență la Universitatea Craiova: „Avem oferte deja făcute”

Transferul lui Silviu Lung Jr a fost doar începutul unei campanii de transferuri ce se anunță a fi de-a dreptul explozivă la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a anunțat în direct la TV că a făcut deja oferte pentru anumiți fotbaliști.

Finanțatorul Universității Craiova speră să aducă în jur de 4-5 jucători. Mihai Rotaru a anunțat că unul dintre fotbaliștii curtați este român. „Avem oferte făcute deja, avem ținte. Facem tot posibilul să îi avem cât mai repede.

Încercăm să aducem jucători care să pună umărul la echipă. Noi mereu vrem. La o valoare primară, cred că vom aduce 4-5 jucători, dar pe 3 vrem să îi aducem urgent.

„Avem doar un român pe listă. Este vorba de jucători străini”

I-am fi vrut să îi avem astăzi. Jucătorii valoroși stau acum și așteaptă oferte pe bani, din Arabia Saudită. Este vorba de jucători străini, avem doar un român pe listă.

Craiova a plătit pentru transferuri de fiecare dată, dar uneori lucrurile se complică”, a declarat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport. Alexandru Cicâldău este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

Fostul mijlocaș al oltenilor va reveni la Galatasaray după EURO 2024 din Germania. Împrumutul la Konyaspor a ajuns la final, iar internaționalul român ar urma să se întoarcă la campioana Turciei, cu care este sub contract.

Ce a spus Giovanni Becali despre transferul lui Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova: „Este o situație grea”

Mihai Rotaru a vrut să-l repatrieze pe Alexandru Cicâldău atât în vara anului trecut, cât și în perioada de mercato din iarna trecută. Totuși, mutarea-bombă a căzut de fiecare dată. Cicâldău a îmbrăcat tricoul oltenilor în perioada iulie 2018 – iulie 2021.

Giovanni Becali consideră că transferul lui Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova va fi greu de realizat. „Cicâldău la Universitatea Craiova este o situație grea. E bine că s-a salvat, dar a picat echipa lui Moruțan.

Amândoi se vor întoarce la Galatasaray și vor face pregătirea acolo. Vom vedea ce gânduri au fiecare. Sunt și alegerile la Galatasaray. Este același președinte, dar de fotbal se ocupă direct vicepreședintele, cel care i-a adus pe Icardi și pe ceilalți.

Dar nu știu dacă mai rămâne acel vicepreședinte și dacă investițiile vor fi de nivelul celor de anul trecut. Vom vedea. Rotaru îl vrea de mult timp, dar Cicâldău are un salariu atât de mare în cât nu se poate apropia”, a declarat Giovanni Becali, impresarul lui Cicâldău, la FANATIK SUPERLIGA.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General