Monday, May 20, 2024
HomeSportMihai Rotaru, Patronul Universității Craiova, Participă la Fanatik Superliga

Mihai Rotaru, Patronul Universității Craiova, Participă la Fanatik Superliga

“`html

Mihai Rotaru, Patronul Universității Craiova, Participă la Fanatik Superliga

Mihai Rotaru, omul de afaceri care deține Universitatea Craiova, a fost invitat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA de către moderatorul Cristi Coste. Aici, cei interesați pot urmări discuțiile cu patronul echipei oltene pe telefon. Emisiunea este transmisă în direct în fiecare luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30.

Mihai Rotaru, Încântat de Performanța Universității Craiova

Mihai Rotaru s-a arătat satisfăcut de prestația echipei sale, exprimându-și mulțumirea pentru victoria obținută în fața celor de la Rapid, cu scorul de 1-2. În plus, într-o notă glumeață, Rotaru a menționat că nu există bucurie mai mare decât cea de a câștiga printr-un gol marcat în prelungiri.

„O victorie frumoasă, dar orice câștig în ultimul minut este special. A fost o atmosferă plăcută pe stadion. Un meci cu multe ocazii, deși din punct de vedere tehnic nu a fost extraordinar.”

A fost un meci alert, în care balanța putea să se încline în orice moment. Am avut oportunități să marcăm mai mult, mai ales la începutul reprizei a doua. La final, Rapidul a reușit să egaleze și, de ce nu, putea chiar să câștige.

Victoria noastră a fost pe deplin meritată. Am avut mai multe momente bune de a marca. Nu putem să uităm ocazia lui Răzvan, a lui Danciu, și alte acțiuni promițătoare pe partea stângă. Aceasta este povestea, ne-am bucurat de fotbal“, a declarat Mihai Rotaru în exclusivitate.

Universitatea Craiova se Concentrează pe Locul 2

Rotaru a subliniat faptul că lupta pentru locul secund nu s-a încheiat încă, iar toate echipele implicate pot influența situația. Acesta a menționat că chiar și Rapidul are șanse de a prinde un loc în cupele europene. Cu toate acestea, speranțele sunt reduse după înfrângerea de ieri, mai ales dacă echipa din Hunedoara nu își obține licența pentru competițiile internaționale.

„Până la ultima etapă, oricare dintre cele trei echipe poate termina pe locurile 2, 3 sau 4, noi, Farul, CFR poate să termine pe 2, 3 sau 4. Acum, dacă Rapidul învinge CFR-ul, își poate asigura locul 4, care, în anumite circumstanțe, ar putea duce în Europa. Dacă Corvinul câștigă Cupa și nu va putea participa la competițiile europene, locul 4 merge la baraj“, a adăugat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru, Impresionat de Costel Gâlcă

Costel Gâlcă, antrenor recent numit la Universitatea Craiova, pare să își fi pus amprenta deja asupra echipei. Rotaru a apreciat evoluția tactică, motivația și starea generală a echipei conduse de Gâlcă, cel care a mai adus un titlu FCSB-ului în acest sezon.

„Am fost coerenți, s-a remarcat planul tactica, nu am acționat la întâmplare. Atitudinea a fost pozitivă, iar câștigul în ultimele momente și ocaziile avute înainte de golul decisiv demonstrează angajamentul și atitudinea pe care ne dorim să le vedem la Universitatea Craiova“, a subliniat Rotaru.

Reacția plină de bucurie a lui Mihai Rotaru după succesul Universității Craiova la Giulești

“` **TAGS:** Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, Fanatik Superliga, Costel Gâlcă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments