Monday, May 20, 2024
HomeSportMihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, analizează un sondaj privind preferințele fotbalistice ale...

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, analizează un sondaj privind preferințele fotbalistice ale românilor

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, analizează un sondaj privind preferințele fotbalistice ale românilor

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a analizat un recent sondaj realizat de INSCOP pentru a descoperi cu ce echipe de fotbal țin românii. Cu toate acestea, acesta nu este de acord cu cifrele prezentate în sondaj.

Mihai Rotaru suspectează că sondajul INSCOP a fost comandat de Dan Șucu

Mihai Rotaru contestă cifrele prezentate în sondajul INSCOP și crede că acesta a fost comandat de către Dan Șucu. Finanțatorul Universității Craiova consideră că echipa sa nu poate fi sub Rapid în clasamentul numărului de suporteri.

”Cine a cerut realizarea acestui sondaj contează foarte mult. Personal, cred că a fost cerut de domnul Șucu. Nu sunt sigur, dar i-ați putea adresa întrebarea! Nu este posibil ca Rapid să aibă mai mulți suporteri decât noi!” a declarat Mihai Rotaru în cadrul unei intervenții la Digi Sport.

Mihai Rotaru înțelege motivele supărării suporterilor Universității Craiova

Rotaru înțelege de ce numărul suporterilor prezenți la meciurile Universității Craiova a scăzut în ultima perioadă și își dorește să restabilească relația și entuziasmul acestora pentru club.

”Suporterii noștri sunt supărați pentru că în ultimii ani nu am avut performanțe consistent bune. Anul trecut am avut un declin în clasament și fanii se așteptau să progresăm. În acest moment, suporterii sunt dezamăgiți de noi. Cu toate acestea, avem aproximativ 10.000 de suporteri alături de noi. Sper că odată cu succesul echipei, vom reuși să îi readucem alături de noi”, a adăugat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru dezvăluie suma plătită pentru transferul lui Jalen Blesa

Mihai Rotaru a oferit detalii despre transferul fotbalistului Jalen Blesa și a dezvăluit suma plătită de Universitatea Craiova pentru acest transfer.

”Costul total al transferului a fost de 300.000 de euro, incluzând comisioanele și bonusul de instalare”, a mai explicat Mihai Rotaru.

TAGS: Mihai Rotaru, Universitatea Craiova, INSCOP, sondaj fotbal, Rapid, Dan Șucu, fotbal românesc, suporteri, FCSB, clasament, transfer fotbal, Jalen Blesa.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments