Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeActualitateMihai Crăciun lansează Collegio, prima Academie de Comunicare Modernă

Mihai Crăciun lansează Collegio, prima Academie de Comunicare Modernă

Mihai Crăciun lansează Collegio, prima Academie de Comunicare Modernă

Într-o lume în care comunicarea a devenit extrem de importantă chiar și pentru cei care au profesii obișnuite, susținerea unei prezentări, unui discurs sau un pitch în fața unor potențiali investitori devine imperativă. Astfel, Mihai Crăciun, om de radio și TV, profesor de dicție și comentator sportiv cu peste 10 ani experiență în mass-media, lansează Collegio, prima Academie de Comunicare Modernă.

O necesitate în era comunicării digitale 4.0

Collegio a luat naștere din conștientizarea nevoii de a adapta comunicarea la peisajul din ce în ce mai digital și conectat al erei noastre, numită și comunicarea digitală 4.0. Într-un mediu caracterizat de conectivitate permanentă, se observă o lacună în oferta de cursuri care să acopere această evoluție rapidă. Deoarece comunicarea este inima oricărei interacțiuni, s-a conturat ideea de a înființa Collegio, prima Academie de Comunicare Modernă.

Construind o soluție holistică la nevoile de comunicare din lumea actuală

Scopul Collegio este de a oferi o soluție holistică la nevoile de comunicare din lumea actuală, acoperind fiecare aspect al acestui domeniu dinamic. Indiferent dacă vorbim despre comunicare online sau offline, Collegio se dorește a fi acolo pentru a oferi instrumente și cunoștințe care să facă fiecare interacțiune mai eficientă. Programul academiei este susținut de mentori cu experiență solidă în domeniile academic, de business și mass-media.

Influența abilităților de comunicare moderne în business și viața cotidiană

Abilitățile de comunicare moderne au o influență semnificativă asupra succesului în business și calității vieții cotidiene. Pe lângă transmiterea informațiilor, comunicarea eficientă contribuie la construirea conexiunilor umane și înțelegerea reciprocă. În lumea afacerilor, abilitățile de comunicare deschid uși și creează oportunități. Capacitatea de a articula idei clar, de a asculta cu empatie și de a colabora eficient poate transforma relațiile profesionale și poate contribui la succesul unei cariere. Pe plan personal, abilitățile de comunicare pot îmbunătăți relațiile interumane și contribui la dezvoltarea conexiunilor autentice.

Sfaturi pentru îmbunătățirea comunicării în agitația zilnică

Pentru a îmbunătăți calitatea comunicării în agitația zilnică, este importantă ascultarea activă și claritatea în exprimare. Adaptarea la audiență, deschiderea la feedback și practica constantă sunt, de asemenea, aspecte esențiale. Comunicarea este o abilitate care poate fi dezvoltată în timp, prin implicare și perseverență.

Elementele distinctive ale Academiei Collegio

Collegio se diferențiază de alte cursuri prin structurarea unui program care acoperă o varietate de aspecte ale comunicării, de la dicție și Public Speaking până la negociere, leadership și chiar zona de (dis)confort. Participanții experimentează o combinație echilibrată între teorie și practică prin intermediul unei curricule integrate. Scopul este de a transforma participanții în vorbitori de excepție, pregătiți să performeze în orice domeniu.

Cum puteți aplica la Collegio

Programul Collegio, susținut de 7 mentori cu cariere solide naționale și internaționale, se desfășoară în perioada 3 februarie – 19 mai 2024, în 7 weekenduri cu 12 ore interactive. Cursurile au loc atât online, cât și fizic, la Hotel Cișmigiu. Înscrierile se fac până pe 31 ianuarie 2024 prin e-mail la [email protected] sau pe website-ul www.collegio.ro.

Mentorii Collegio sunt profesioniști din mass-media, business și mediul academic cu experiență în diverse domenii. Printre ei se numără Mihai Crăciun, Carmen Ivanov, Ion Alexandru, Sorin Anagnoste, Cătălina Chinie, Andreea Răceanu și Bianca Savu.

TAGS: academie de comunicare moderna, Collegio, comunicare 4.0, Mihai Crăciun, abilități de comunicare moderne

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments