Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportMessi și Suarez se reunesc la Inter Miami pentru un meci amical...

Messi și Suarez se reunesc la Inter Miami pentru un meci amical împotriva El Salvadorului

Messi și Suarez se reunesc la Inter Miami pentru un meci amical împotriva El Salvadorului

După o perioadă de 3 ani și 5 luni, Leo Messi și Luis Suarez se vor regăsi pe terenul de fotbal, de data aceasta în tricoul echipei Inter Miami. Acești doi foști coechipieri de la FC Barcelona au fost titulari într-un meci amical împotriva naționalei El Salvadorului în cadrul pregătirilor pre-sezon. Alături de Messi și Suarez, pe teren au fost și Sergio Busquets și Jordi Alba, doi alți jucători cu care au scris istorie la echipa catalană.

O reuniune a legendelor: Messi și Suarez la Inter Miami

Echipa Inter Miami a început turneul său global de meciuri amicale în Caraibe, unde s-a confruntat cu naționala El Salvadorului. Scorul final al meciului a fost de 0-0, dar senzația serii a fost reuniunea dintre Messi și Suarez pe teren. Aceștia au format una dintre cele mai letale perechi de atac din istoria fotbalului la FC Barcelona și acum au ocazia să demonstreze că chimia lor este la fel de puternică și la Inter Miami. Busquets și Alba, doi alți jucători importanți în era Barcelona, au completat formația titulară.

Până acum, Inter Miami a făcut transferul vedetă al lui Luis Suarez, acesta devenind parte a echipei la finalul anului trecut. Clubul, finanțat de David Beckham și frații Mas, și-a stabilit un program intens de pregătire înainte de debutul în noul sezon de Major League Soccer (MLS). Echipa va parcurge în jur de 23.000 de mile în acest turneu pre-sezon, cu scopul de a-și testa jocul și de a capta atenția fanilor din jurul lumii.

Deși meciul amical nu s-a încheiat cu goluri, Inter Miami a avut o ocazie mare de a deschide scorul. Combinația dintre Messi, Suarez, Busquets și Alba a fost perfectă, cu fundașul de bandă centrand mingea în careu pentru Suarez. Atacantul uruguayan a pasat cu spatele pentru Busquets, iar mijlocașul spaniol a reluat mingea către Messi. Campionul mondial cu Argentina a șutat în poartă, dar portarul advers a sărit spectaculos pentru a respinge mingea.

Seria de meciuri amicale a Inter Miami continuă

Inter Miami va avea încă 6 partide amicale înainte de debutul în MLS. Acestea vor avea loc în diferite state, precum Hong Kong, Japonia și Arabia Saudită. Echipa americană va încheia turneul de pregătire la Dallas. Lionel Messi, care s-a alăturat echipei lui Gerardo ‘Tata’ Martinez după o pauză de aproximativ două luni, va fi parte din această serie de meciuri amicale în pregătirea pentru noul sezon.

În meciul împotriva El Salvadorului, Messi, Suarez, Busquets și Alba au fost înlocuiți în pauză. Următoarele adversare ale Inter Miami vor fi FC Dallas, Al-Hilal, Al-Nassr, Hong Kong All-Stars, Kobe și Newells Old Boys. Există și posibilitatea ca Lionel Messi să se întâlnească cu Cristiano Ronaldo în meciul împotriva lui Al-Nassr, însă starul portughez s-a accidentat și ar putea rata primele două meciuri amicale ale saudiților.

Meciul amical cu El Salvador a reprezentat debutul lui Luis Suarez în tricoul Inter Miami. Echipa pregătită de David Beckham și frații Mas va debuta oficial în noul sezon al Major League Soccer pe 22 februarie, împotriva lui Real Salt Lake. Inter Miami speră să atragă atenția fanilor și să își înceapă drumul în MLS cu dreptul.

TAGS: Messi, Suarez, Inter Miami, El Salvador, FC Barcelona, Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets, Jordi Alba, Major League Soccer, David Beckham, Goluri, Pre-sezon, MLS, American, Pregătire, Joc
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments