Monday, May 20, 2024
HomeSportMessi și Ronaldo, Duelul pentru Supremație în Fotbal Continuă

Messi și Ronaldo, Duelul pentru Supremație în Fotbal Continuă

Messi și Ronaldo, Duelul pentru Supremație în Fotbal Continuă

Superstarurile Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt într-o competiție acerbă pentru locurile fruntașe în ierarhiile fotbalistice, acest duel epic desfășurându-se pe terenurile de fotbal din întreaga lume.

Messi Briliează cu Mai Multe Pase de Gol

Recenta performanță impresionantă a lui Messi la Inter Miami i-a adus un nou record remarcabil în palmaresul celor doi coloși ai fotbalului mondial.

Cu cele două goluri marcate împotriva lui New England Revolution, Messi a atins cifra uluitoare de 723 de goluri înscrise din acțiuni desfășurate pe teren, fără a include execuțiile din lovituri de la 11 metri. În același timp, Ronaldo a stagnat la 721 de goluri în această categorie.

Cu toate acestea, Ronaldo domină clasamentul general al golurilor marcate. Portughezul a reușit să marcheze de 885 de ori în 1218 apariții, comparativ cu cei 832 de goluri înscrise de Messi în 1032 de meciuri. Cu toate acestea, argentinianul conduce în mod evident clasamentul pase de gol cu un impresionant de 367 de assist-uri față de cele 250 reușite de Ronaldo, în cariera lor epocală în fotbalul mondial.

Actualul campion mondial traversează o perioadă excepțională, reușind să marcheze 22 de goluri în 24 de prezențe pentru echipa Inter Miami din luna august a anului precedent, începând astfel o nouă etapă a carierei sale după plecarea de la Paris Saint-Germain. La acest moment, Messi se menține în fruntea clasamentului marcatorilor din MLS, cu 9 goluri înscrise în zece etape, dintre care a fost prezent în șase.

Deși nu a completat încă un an în tricoul distinctive al Inter Miami, Messi speră că finalul sezonului va aduce și ridicarea trofeului major al MLS pentru echipa sa.

Olivier Giroud va Sosi la Los Angeles în Perioada Estivală

Până în prezent, Inter Miami domină clasamentul Conferinței de Est, cu trei puncte avans față de Cincinnati și patru puncte față de New York Red Bulls, care au jucat însă un meci mai puțin.

Surprinzător, în Conferința de Vest, echipa Real Salt Lake City ocupă locul fruntaș, beneficiind de prestațiile remarcabile ale columbianului Cristian Arango, unul dintre cei mai prolifii marcatori din MLS.

Pe locul secund în aceeași conferință se află Los Angeles FC, care se pregătește să-l aducă la echipă pe Olivier Giroud în perioada de transferuri de vară, acesta urmând să plece de la AC Milan după expirarea contractului său.

Tags:

Messi, Ronaldo, Inter Miami, MLS, Liga Campionilor, Recorduri Fotbal
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments