Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeActualitateMeshah Suhaib Abdel Naser a cerut returnarea banilor confiscati de la statul...

Meshah Suhaib Abdel Naser a cerut returnarea banilor confiscati de la statul roman

Meshah Suhaib Abdel Naser a cerut returnarea banilor confiscati de la statul roman

Meshah Suhaib Abdel Naser, fostul interlop acuzat de trafic de persoane, a cerut în instanță returnarea unei sume de peste 18.000 de euro din banii confiscati de la el. Acesta a reusit să obțină o hotărâre favorabilă, care prevede restituirea parțială a sumei confiscate. Decizia instanței a stârnit controverse, deoarece Meshah Suhaib Abdel Naser este considerat unul dintre cei mai periculoși traficanți de persoane din România.

În urmă cu aproape un an, Meshah Suhaib Abdel Naser a fost dat dispărut și a fost condamnat în lipsă la 10 ani de închisoare cu executare pentru trafic de persoane. Sentința de condamnare a inclus și confiscarea sumei de 38.333 euro obținută din comiterea infracțiunii. Cu toate acestea, fostul interlop a solicitat în instanță returnarea a peste 18.000 de euro, invocând diverse motive, precum dificultăți financiare și lipsa de mijloace de trai.

Cererea lui Meshah Suhaib Abdel Naser a fost acceptată, iar instanța a dispus returnarea unei părți din suma confiscată. Decizia a stârnit revolta opiniei publice, deoarece acesta este considerat unul dintre cele mai de temut personaje din lumea infracțională. Meshah Suhaib Abdel Naser ar fi recrutat tineri și tinere pe care i-ar fi obligat să practice prostituția în folosul său, constrângându-i prin violență și amenințări. Acesta ar fi dus victimele sale în diferite țări europene, unde le-ar fi impus să se prostitueze. Însa, în pofida acestor acuzații grave, Meshah Suhaib Abdel Naser a reușit să obțină o hotărâre favorabilă și să primească o parte din banii confiscati.

Faptul că un traficant de persoane primește bani de la statul român în loc să fie pedepsit la maximul prevăzut de lege a ridicat semne de întrebare asupra sistemului judiciar și a eficacității acestuia. Mulți consideră că această decizie reprezintă o mare eroare și că Meshah Suhaib Abdel Naser ar trebui să fie tratat cu maximă severitate, dat fiind gradul de periculozitate al acestuia.

Meshah Suhaib Abdel Naser a devenit cunoscut publicului larg în urma participării sale în cadrul emisiunii de televiziune “Burlăcița”. Înainte de a fi dat dispărut și condamnat în lipsă, acesta a fost considerat unul dintre cei mai temuți și violenți interlopi din România. Cariera sa infracțională a fost marcată de numeroase acuzații și condamnări pentru trafic de persoane.

În prezent, Meshah Suhaib Abdel Naser figurează pe site-ul oficial al Poliției Române în categoria “most wanted”, fiind unul dintre cei mai căutați infractori din țară. Cu toate acestea, acesta a reușit să se sustragă justiției și să își continue activitățile ilegale.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments