Sunday, June 23, 2024
HomeSportMesajul lui Adrian Mititelu după ce marele său dușman a câștigat un...

Mesajul lui Adrian Mititelu după ce marele său dușman a câștigat un nou mandat la primăria Craiova: „Nu ne vom preda!”

Adrian Mititelu a reacționat după ce Lia Olguța Vasilescu a obținut un nou mandat la Craiova. Rezultatele provizorii au clasat-o pe primul loc pe reprezentanta PSD, cu un scor de 55,43%, fiind urmată de candidatul AUR, Marian Vasile, favoritul lui Adrian Mititelu Jr.

Reacția lui Adrian Mititelu, după ce Lia Olguța Vasilescu a câștigat un nou mandat de primar la Craiova

De-a lungul anilor, după dezafilierea echipei de fotbal FC U Craiova 1948 și înființarea CS Universitatea Craiova, între Adrian Mititelu și Lia Olguța Vasilescu a existat mai mereu o relație tensionată. La alegerile locale din 2024, familia Mititelu a fost în spatele lui Marian Vasile, reprezentantul AUR, în lupta pentru Primăria Craiovei.

În ciuda unei noi victorii a Olguței Vasilescu, Mititelu pare că s-a împăcat cu ideea și a transmis un mesaj destul de fair-play pe rețele de socializare. Olguța Vasilescu este primar la Craiova din anul 2020, după ce a mai avut un mandat de edil al municipiului de reședință al județului Dolj, între 2012 și 2017.

„Azi m-am conformat! Am trecut la roșu (n.r. – culoarea PSD), nuanța care a acaparat Doljul nostru drag! Cu toate astea, rămânem pe baricade. Nu ne vom preda!”, a transmis Adrian Mititelu, pe Facebook.

„Retrogradarea este o prostie a noastră”

Adrian Mititelu pare să fi devenit mai cumpătat după retrogradarea echipei sale în Liga 2. Patronul lui FC U Craiova 1948 n-are însă de gând să se lase fotbal și l-a instalat în funcția de antrenor principal pe Marius Croitoru, care are ca obiectiv promovarea în SuperLiga. Mititelu susține că știe unde a greșit în aproape două decenii petrecute în fotbal.

„Fiul meu a încercat să mă facă să renunț, dar nu a reușit. E boală grea și mai ales Craiova e boală grea. Am făcut prea multe sacrificii și au trecut prea mulți ani…și dintr-odată să te oprești?!

Nu e vorba doar despre noi, ci de mii de oameni, chiar zeci de mii care au rămas alături de noi, chiar dacă la meciuri vin mai puțin. Mulți au rămas alături de noi, mulți care nu sunt din Craiova sau unii care nu sunt din țară.

Cred că retrogradarea este o prostie de-a noastră. Administrare proastă. O echipă cu lot de play-off a retrogradat. Cea mai neînțeleasă retrogradare. Jucători plătiți la zi, duși cu chartere în deplasări lungi. Au intrat într-o pasă proastă”, a spus Adrian Mititelu, conform Pro Sport.

PSD, victorie autoritară în județul Dolj

Potrivit datelor exit-poll prezentate de preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, și Cosmin Vasile a obţinut un scor asemănător Olguței Vasilescu, în cursa pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Dolj. Preşedintele PSD Dolj a precizat că partidul a câştigat şi primăriile din Băileşti şi Calafat.

„65,3 % dintre craioveni au votat cu Olguța Vasilescu și 59,96 % cu Cosmin Vasile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj. Vreau să o felicit pe doamna Olguța Vasilescu pentru un nou mandat, vreau să îl felicit pe domnul Cosmin Vasile, pentru un nou mandat”, duminică, 9 iunie, la ora 22:00, imediat după închiderea urnelor de votare.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General