Friday, May 24, 2024
HomeActualitateMega Image retrage de la vânzare produsele din cauza unui ingredient nedeclarat...

Mega Image retrage de la vânzare produsele din cauza unui ingredient nedeclarat pe etichetă

Mega Image retrage de la vânzare produsele din cauza unui ingredient nedeclarat pe etichetă

Mare retailerul Mega Image a luat decizia de a retrage de la vânzare și de a rechema anumite produse din cauza prezenței unui ingredient alergenic nedeclarat pe etichetă. Potrivit Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), produsele afectate sunt 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G și 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G.

Retragerea produselor de pe piață și rechemarea lor de la consumatori a fost inițiată la cererea furnizorului, după ce s-a constatat că sosul de soia conține gluten, un alergen care nu este menționat pe etichetă.

Fiecare produs trebuie să fie distrus, conform Mega Image.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții Mega Image au subliniat că sănătatea consumatorilor este prioritatea lor principală și au solicitat în mod ferm ca aceștia să nu consume produsele afectate.

Se cere tuturor clienților să distrugă sau să returneze produsele cu loturile menționate la punctul de vânzare de la care au fost achiziționate. Pentru acest lucru, este necesară prezentarea bonului fiscal.

Autoritățile recomandă tuturor consumatorilor să verifice produsele pe care le au în locuință și să returneze orice ambalaj care conține produsele afectate.

Mega Image a făcut un apel către toți clienții să ia în serios această problemă și să respecte cerințele de retragere a produselor.

Pentru informații suplimentare și posibile compensații, clienții pot contacta serviciul de relații cu clienții al Mega Image.

Produse retrase:

  • 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G
  • 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G

Pentru a menține siguranța alimentară și sănătatea publică, ANSVSA și Mega Image își unesc eforturile pentru a preveni astfel de situații în viitor, urmărind cu atenție calitatea și etichetarea corectă a produselor.

Taguri:

retag
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments