Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportMeciul Liverpool - Chelsea: Două echipe mari se confruntă în Premier League

Meciul Liverpool – Chelsea: Două echipe mari se confruntă în Premier League

Meciul Liverpool – Chelsea: Două echipe mari se confruntă în Premier League

Meciul Liverpool – Chelsea va avea loc miercuri, 31 ianuarie, în cadrul etapei a 23-a din Premier League. Aceasta este o confruntare a două nume mari din fotbalul englez, care se află într-o formă foarte bună. Liverpool se află pe primul loc în clasament, cu 48 de puncte, cu două puncte în fața lui Arsenal, dar cu un meci mai puțin jucat. Pe de altă parte, Chelsea se află abia pe locul 10, cu 33 de puncte, dar a obținut pentru prima dată în acest sezon o serie de trei victorii consecutive.

Meciul are loc pe celebrul stadion Anfield Road

Partida Liverpool – Chelsea se va disputa pe legendarul stadion al gazdelor, Anfield Road. Este de așteptat ca cele 61.276 de locuri să fie ocupate, jocul urmând să se desfășoare cu casa închisă. Meciul de miercuri va fi special pentru antrenorul gazdelor, Jurgen Klopp, care este iubit de fanii echipei. Klopp a reușit să aducă strălucirea echipei Liverpool în ultimii 9 ani, câștigând 7 trofee. Fanii sunt nerăbdători să își susțină echipa și să îi arate recunoștința față de antrenorul lor.

Partida este transmisă în direct la televizor

Meciul Liverpool – Chelsea va fi transmis în direct la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Mai mult, meciul poate fi urmărit în format live video pe site-ul FANATIK.RO. Astfel, fanii vor putea să nu rateze nicio fază importantă a meciului și să fie la curent cu toate evenimentele care se petrec pe teren.

Jucători absenți din confruntare

Atât Liverpool, cât și Chelsea se confruntă cu probleme de lot înainte de acest meci important. La gazde, șase jucători sunt indisponibili, cel mai important fiind Mohamed Salah, care este accidentat la Cupa Africii. Alți jucători absenți pentru Liverpool sunt Endo, Matip, Bajcetic, Tsimikas și Thiago Alcantara, toți fiind accidentați sau plecați la competiții internaționale.

Situația este mult mai gravă pentru Chelsea, care se confruntă cu opt absenți siguri și trei incertitudini. Printre cei care sunt sigur absenți se numără Colwill, Cucurella, Jackson, James, Lavia, Sanchez și Ugochuckwu. Alți trei jucători – Chalobah, Nkunku și Gusto – au călătorit cu echipa și au avut aviz medical, dar vor fi verificați înainte de meci pentru a se stabili dacă pot juca sau nu.

Cote la pariuri pentru meciul Liverpool – Chelsea

Chiar dacă Liverpool nu se poate baza pe cel mai bun jucător al lor, Mohamed Salah, casele de pariuri acordă o cotă scăzută pentru victoria echipei gazdă – 1.55. În schimb, Chelsea are o cotă mare de 5.30 pentru victoria lor. Pentru șansa dublă X2, cota este de 2.20, iar un gol marcat de echipa de pe Stamford Bridge are o cotă de 1.40. Se așteaptă un meci cu multe goluri, astfel că cota pentru GG este de 1.50, iar over 2.5 are o cotă de 1.40.

Aceste două echipe se vor întâlni din nou în luna februarie pentru a decide câștigătoarea Cupei Ligii pe stadionul Wembley. Interesant este faptul că ultima victorie a echipei Liverpool împotriva celor de la Chelsea a avut loc în 2020, când meciul s-a încheiat cu scorul de 5-3. De atunci, cele două echipe au obținut trei rezultate de egalitate și o victorie pentru Chelsea.

Pentru mai multe știri despre meciul Liverpool – Chelsea și alte știri din fotbal, vizitați site-ul EZS.ro.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments