Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportMeciul Farul - FC U Craiova 1948: Farul speră să repete victoria...

Meciul Farul – FC U Craiova 1948: Farul speră să repete victoria în fața echipei patronate de familia Mititelu

Meciul Farul – FC U Craiova 1948: Farul speră să repete victoria în fața echipei patronate de familia Mititelu

Meciul dintre Farul și FC U Craiova 1948 se va disputa vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 20:00. Acesta face parte din etapa a 23-a din SuperLiga și va fi meciul de deschidere al rundei. Echipa Farul vine după o mare victorie obținută în meciul împotriva celeilalte echipe din Craiova, care luptă pentru un loc în play-off. Aceștia speră acum să repete performanța în fața echipei patronate de familia Mititelu.

Partida se va disputa pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu

Meciul Farul – FC U Craiova 1948 se va juca vineri, 26 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu. Dobrogenii au început excelent noul an, iar victoria obținută în meciul din Bănie i-a menținut în zona de play-off. Pe de altă parte, echipa oponentă a condus cu 3-1 în meciul de la Giulești împotriva Rapidului, dar a fost învinsă cu scorul de 4-3. Astfel, partida se anunță a fi una plină de tensiune și emoție.

Succesul obținut de Farul în meciul împotriva Universității Craiova poate fi un motiv de entuziasm pentru suporterii echipei. Aceștia speră să le ridice moralul și să adune cât mai mulți suporteri pe micuțul stadion de la Ovidiu, care are o capacitate de aproximativ 4500 de locuri. Timpul va fi favorabil desfășurării meciului, fără precipitații, iar temperatura estimată va fi de aproximativ 6 grade la amiază. Cu toate acestea, în timpul meciului, care se va desfășura în nocturnă, temperatura va scădea până la aproximativ un grad sau două. Arbitrul meciului va fi Adrian Moroiță din Ploiești.

Partida Farul – FC U Craiova 1948, transmisă la TV

Meciul Farul – FC U Craiova 1948 va fi transmis în direct la televizor vineri, 26 ianuarie, de la ora 20:00. Puteți urmări acest meci pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. În plus, va fi disponibil și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO. Astfel, fanii fotbalului vor putea urmări evoluțiile celor două echipe în timp real, în confortul propriilor locuințe.

Absenții și reveniri în echipă

Echipa Farul se va baza în acest meci pe portarul Buzbuchi, care a prelungit recent contractul cu clubul. Acesta va înlocui titularul Mihai Aioani, care a fost vândut la Rapid în schimbul sumei de 400.000 de euro. În plus, mijlocașul Budescu revine în echipă pentru acest meci. Din păcate, din cauza accidentărilor, absenți vor fi Sârbu, Benchaib și Băluță.

La FC U Craiova 1948, apele s-au mai liniștit după meciul pierdut în fața Rapidului. Antrenorul Giovanni Constantino fusese criticat și amenințat cu demiterea de patronul Adrian Mititelu, însă această suspendare pare să fi fost retrasă. În acest meci, vor lipsi jucătorii Buta și van Durmen, care sunt accidentați.

Cote la pariuri

Pentru casele de pariuri, Farul este echipa favorită în acest meci, având o cotă de 1,80. Echipa FC U Craiova 1948, având un joc ofensiv și o echipă bine pregătită, beneficiază de o cotă de 4,50 în cazul unei victorii la Ovidiu. Cota pentru șansa dublă X2 este de 1,85, iar în cazul în care oaspeții marchează un gol, cota este de 1,45.

În ultimele două partide disputate între Farul și FC U Craiova 1948 la Ovidiu s-au înscris multe goluri. Prima partidă s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, iar a doua partidă a fost câștigată de Farul cu scorul de 2-1. Astfel, spectacolul și golurile nu vor lipsi nici în acest meci.

TAGS: Farul, FC U Craiova 1948, meci, SuperLiga, Academiei Gheorghe Hagi
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments