Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateMarusha, DJ-ul care a deschis Neversea 2024 cu o energie fantastică

Marusha, DJ-ul care a deschis Neversea 2024 cu o energie fantastică

Marusha, DJ-ul care a deschis Neversea 2024 cu o energie fantastică

Festivalul Neversea a luat startul cu o deschidere spectaculoasă a scenei principale de către DJ Marusha, o prezență cunoscută din Neamț, care a câștigat campania „Fii DJ-itza Kiss FM la Neversea” și și-a asigurat un loc de cinste în rândul artiștilor festivalului. Marusha, fiica lui Costi Nedelcu, aduce o energie vibrantă și talente de mixaj ce au încântat publicul prezent.

Alexa OLiX, unul dintre organizatorii festivalului, a declarat entuziasmat: „Am ales-o pentru că ne-au plăcut foarte tare set-urile pe care le-a făcut. Are o energie fantastică, perfectă pentru Main Stage și ideală pentru a deschide un festival! Alexa are experiență în domeniu, este obișnuită cu publicul și abia așteptăm să începem party-ul de la mare, pe aceeași scenă”.

Ediția din 2024 a festivalului promite să ofere cea mai fierbinte atmosferă de până acum, grație celor peste 150 de artiști prezenți și a experiențelor unice pregătite la fața locului. Mesajul transmis de organizatori este acela de a încuraja fiecare participant să fie autentic, fără bariere sau prejudecăți, creând astfel un eveniment plin de diversitate și energie feminină.

În cadrul evenimentului, artiști precum INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia vor încânta publicul cu prestații speciale, ele reprezentând adevăratele regine ale muzicii românești. Colaborarea dintre Inna și Kris Kross Amsterdam pentru imnul oficial Neversea 2024, „Queen of My Castle”, adaugă un plus de magie și emoție momentelor muzicale oferite de artistele pe scena festivalului.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General