Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportMarius Șumudică și Gaziantep au părăsit Cupa Turciei după un eșec în...

Marius Șumudică și Gaziantep au părăsit Cupa Turciei după un eșec în fața lui Fenerbahce

Marius Șumudică și Gaziantep au părăsit Cupa Turciei după un eșec în fața lui Fenerbahce

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a fost eliminată din Cupa Turciei după ce a pierdut meciul de pe teren propriu împotriva lui Fenerbahce, scor 0-2. Golurile victoriei pentru oaspeți au fost marcate de atacantul belgian Michy Batshuayi. De cealaltă parte, Alex Maxim, jucătorul român, a ratat un penalty în prima repriză.

Marius Șumudică, eliminat în „optimile” Cupei Turciei! Alex Maxim a ratat un penalty

Gaziantep a avut parte de un duel extrem de complicat în încercarea de a se califica în sferturile de finală ale Cupei Turciei. Echipa condusă de Marius Șumudică a întâlnit pe teren propriu pe Fenerbahce, liderul clasamentului în campionat. Chiar dacă a dat totul pe teren, Gaziantep a fost învinsă cu 2-0.

Michy Batshuayi a deschis scorul pentru Fenerbahce în minutul 17 dintr-o lovitură de pedeapsă, iar apoi a marcat și al doilea gol în minutul 31. Gaziantep a avut ocazia de a reveni în joc în minutul 29, când Alexandru Maxim a avut un penalty. Din păcate, acesta nu a reușit să își înscrie lovitura de la punctul cu var și a ratat ocazia de a restabili egalitatea pe tabelă.

În acest meci, Marius Șumudică l-a titularizat pe Alex Maxim, alături de alți jucători români precum Denis Drăguș, Florin Niță și Deian Sorescu. Cu toate acestea, toți jucătorii români au fost înlocuiți în repriza a doua, cu excepția portarului. Chiar și cu această eliminare din Cupa Turciei, obiectivul principal al lui Marius Șumudică rămâne evitarea retrogradării.

Meciul Gaziantep – Fenerbahce a fost oprit în minutul 4:17 pentru a onora victimele cutremurului

Într-un moment emoționant, meciul dintre Gaziantep și Fenerbahce a fost oprit în minutul 4:17 pentru a comemora un an de la cutremurul devastator care a afectat regiunea Gaziantep. La acea oră și zi, un cutremur cu magnitudinea de 7.8 a lovit provincia Gaziantep, provocând pagube considerabile și pierderi umane.

Peste 55.000 de oameni și-au pierdut viața în urma cutremurului devastator. În momentul în care crainicul stadionului a adresat întrebarea emoționantă „Poate cineva să îmi audă vocea?”, jocul s-a oprit iar sirenele au început să sune în semn de respect. Suporterii prezenți pe stadion au aruncat garoafe pe teren în semn de omagiu, iar acest gest a fost aplaudat de toți cei prezenți.

După ce garoafele au fost îndepărtate de pe teren, jocul s-a reluat. Pe fostul Twitter oficial al echipei Gaziantep a fost publicat un mesaj emoționant: „04:17 | Nu vom uita!”

Marius Șumudică a abordat subiectul cutremurului devastator din Gaziantep înainte de meciul cu Fenerbahce

Într-o conferință de presă, Marius Șumudică a declarat că tragedia produsă de cutremurul din Gaziantep anul trecut a fost una uriașă. El a menționat că se afla în Arabia Saudită în momentul în care cutremurul a avut loc și a urmărit cu atenție ceea ce se întâmplă în orașul său natal, împreună cu antrenorul turc al echipei.

Marius Șumudică a subliniat că nu doar Gaziantep a fost afectată de cutremur, ci și alte orașe din regiune. El și-a exprimat dorința de a fi putut ajuta toți oamenii care au suferit în urma dezastrelor cauzate de cutremurul devastator. Cu toate acestea, antrenorul român a subliniat că obiectivul principal al echipei Gaziantep rămâne salvarea de la retrogradare.

TAGS: Marius Șumudică, Gaziantep, Cupa Turciei, Fenerbahce, Michy Batshuayi, Alex Maxim, penalty, retrogradare, cutremur
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments