Saturday, May 18, 2024
HomeSportMarius Șumudică, antrenorul român liber de contract dorit de Universitatea Cluj

Marius Șumudică, antrenorul român liber de contract dorit de Universitatea Cluj

Marius Șumudică, antrenorul român liber de contract dorit de Universitatea Cluj

Antrenorul Marius Șumudică a devenit liber de contract după despărțirea de Gaziantep, iar echipa din Superliga care îi oferă un salariu de nabab este Universitatea Cluj. Clujenii fac eforturi considerabile pentru a-l aduce pe „Șumi” pe Cluj Arena, oferindu-i posibilitatea de a schimba lotul conform preferințelor sale.

Ofertă atractivă pentru Marius Șumudică de la Universitatea Cluj

Universitatea Cluj s-a implicat activ în negocierile cu Marius Șumudică, care a fost curtat încă de la plecarea sa din Turcia. Echipa din Superliga îi oferă un salariu considerabil antrenorului român, iar acesta se află în discuții și cu alte cluburi din regiunea Golfului și din Turcia.

„Șepcile roșii” de la U Cluj sunt gata să facă schimbări semnificative în lot pentru a-l aduce pe Marius Șumudică la echipă. Inclusiv primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, susține venirea antrenorului român la Universitatea Cluj.

Marius Șumudică, în discuții privind viitorul său în fotbal

Marius Șumudică nu se limitează doar la Universitatea Cluj, fiind în tratative și cu alte formații, inclusiv cluburi din zona Golfului și din Turcia. Există speculații legate de o posibilă revenire a antrenorului la Rapid, dar acesta a declarat că nu a avut nicio discuție oficială cu clubul alb-vișiniu.

Antrenorul român a dorit să clarifice situația și să pună capăt zvonurilor care circulă, subliniind că nu s-a autopropus pentru nicio echipă și că nu a avut contacte cu oficialii de la Rapid. În prezent, el se concentrează pe discuțiile cu diverse cluburi și pe activitatea sa ca antrenor.

  • 6 martie 2024 – data despărțirii lui Marius Șumudică de Gaziantep
  • 2 titluri (Astra și CFR Cluj) și o Supercupă a României (Astra) – trofeele câștigate de Marius Șumudică în cariera sa de antrenor

Tags:

Universitatea Cluj, Marius Șumudică, Superliga, Rapid, Antrenor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments