Wednesday, April 17, 2024
HomeSportMarius Constantin semnează cu Ceahlăul Piatra Neamț în Liga 2

Marius Constantin semnează cu Ceahlăul Piatra Neamț în Liga 2

Marius Constantin semnează cu Ceahlăul Piatra Neamț în Liga 2

Fundașul central Marius Constantin, cu o experiență de peste 300 de meciuri în primul eșalon, a ajuns la un acord cu Ceahlăul Piatra Neamț, ocupanta locului 9 din Liga 2, și se pregătește să semneze contractul cu echipa.

Marius Constantin a evoluat ultima dată la FC Argeș, însă retrogradarea în Liga 2 a determinat despărțirea sa de club în vara anului 2023, după barajul cu Dinamo. Acum, el își continuă cariera la Ceahlăul.

Președintele clubului, Cătălin Anton, a confirmat transferul, declarând că s-a ajuns la un acord cu Marius Constantin și că acesta va semna contractul în curând. Fundașul central va face deplasarea împreună cu echipa în cantonamentul de pregătire pentru noul sezon.

Marius Constantin a adunat de-a lungul carierei sale experiență la echipe precum FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Guoxin Sainty (China), Farul Constanța, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova și FC Argeș.

Veteranul fotbalist poate să se mândrească cu 7 trofee câștigate în carieră, printre care se numără 3 Cupe ale României, trei Supercupe și Cupa Chinei.

Marius Constantin speră să ajute Ceahlăul să promoveze în Superliga

Echipa antrenată de Cristi Pustai, Ceahlăul Piatra Neamț, își propune să promoveze în SuperLiga, iar aducerea lui Marius Constantin face parte din strategia lor. Alături de Constantin, nemțenii s-au mai întărit cu fotbaliștii Alexandru Buziuc și Alexandru Core.

Antrenorul Cristian Pustai are încredere în Marius Constantin și crede că acesta poate aduce un plus de experiență și valoare echipei. Fiind jucător cu peste 300 de meciuri în Liga 1, Constantin are abilitățile necesare pentru a deveni un lider al apărării și pentru a comunica în teren.

Ceahlăul se află în prezent pe locul 9 în Liga 2, cu 22 de puncte după 15 etape. Echipa are încă 4 etape de disputat în sezonul regulat și se află la doar un punct distanță de ACS Viitorul Târgu Jiu, care ocupă locul 6, ultima poziție care asigură prezența în play-off-ul pentru promovare.

Contribuie și tu la salvarea clubului Ceahlăul

Ceahlăul Piatra Neamț are nevoie de sprijinul fanilor pentru a evita falimentul și pentru a-și atinge obiectivul de promovare în Superliga. Clubul a inițiat o campanie de strângere de fonduri, unde orice donație poate fi de ajutor.

Pentru o donație de 100 de lei, fanii primesc în schimb diverse recompense, prin care își pot arăta susținerea pentru echipă și pot contribui la salvarea clubului lor de suflet. Detalii complete despre campanie și modalități de donare pot fi găsite pe pagina oficială a clubului.

TAGS: Ceahlăul Piatra Neamț, Liga 2, Marius Constantin, FC Argeș, FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Guoxin Sainty, Farul Constanța, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova, Cristi Pustai, Superliga
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments