Friday, June 21, 2024
HomeActualitateMarius Bodea, după ce a pierdut Primăria Iaşi: „Am mai trăit o...

Marius Bodea, după ce a pierdut Primăria Iaşi: „Am mai trăit o dată povestea asta despre mafie şi voturi împărţite, în 2016”


Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iași, Marius Bodea, acuză, după ce a pierdut alegerile, o „poveste despre mafie şi voturi împărţite”, el întrebându-se ce va face deputata Cosette Chichirău cu voturile primite la alegerile din acest an.


Marius Bodea s-a clasat pe locul al doilea la alegerile din 9 iunie, la şapte procente în spatele lui Mihai Chirica. Pe locul trei s-a clasat Cosette Chichirău (CURAJ), cu 14,5% din voturi.


„Îmi spunea cineva, hâtru, că eu n-am înţeles că la Iaşi Primăria nu se câştigă la urne, ci se lasă moştenire după ce primarul în funcţie ori se duce ambasador, ori la puşcărie. Dar oare chiar asta merită Iaşiul şi ieşenii?”, a transmis Marius Bodea, pe Facebook.


„Eu am mai trăit o dată povestea asta despre mafie şi voturi împărţite. În 2016, un necunoscut (Andrei Postolache, care a luat 15 la sută în alegerile pentru Primărie – n.r.) s-a lansat pe orbită şi l-a făcut pe Chirica primar. A sfârşit, ruşinos, în braţele mafiei imobiliare, asigurându-i votul de aur în Consiliul Local. Ce s-a mai auzit de el? Dar Cosette Chichirău ce credeţi că va face cu voturile voastre?”, a mai scris Marius Bodea.


Candidatul ADU a mai susţinut că Mihai Chirica redevine primar prin „maşinăria infernală” a alegerilor într-un singur tur şi „cu sprijinul direct sau indirect al unui candidat menit să-mi reducă voturile”.


„Ştiu că sună a banc prost, dar e realitatea cifrelor. Asta e democraţia de tip Belarus perpetuată de PSD, PNL, UDMR, fără tur 2. Alegătorii nu greşesc niciodată, pentru că votul lor este suveran. Dar politicienii care îşi pun frustrările într-o candidatură pentru sine, iar nu pentru oameni, şi care sunt orbiţi de ură… DA. Ei greşesc”, a mai declarat Marius Bodea.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General