Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportMarian Iancu critică decizia conducerii Rapidului de a permite plecarea lui Horațiu...

Marian Iancu critică decizia conducerii Rapidului de a permite plecarea lui Horațiu Moldovan

Marian Iancu critică decizia conducerii Rapidului de a permite plecarea lui Horațiu Moldovan

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara și un susținător fervent al echipei Rapid, a adus critici dure asupra conducerii clubului pentru situația în care a ajuns portarul Horațiu Moldovan. Potrivit dezvăluirilor recente făcute de FANATIK, Atletico Madrid a hotărât să achite clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro, pregătind un transfer senzational pentru portarul în vârstă de 25 de ani.

Înfruntarea lui Marian Iancu cu conducerea Rapidului

Marian Iancu, cunoscut pentru părerea sa neconvențională și spusele sale cu impact, consideră că conducerea Rapidului comite o greșeală majoră prin decizia de a-l lăsa pe Horațiu Moldovan să plece. Chiar dacă acesta are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, care îi permite oricărui club să îl transfere, Iancu vine cu o altă variantă lexicală.

El sugerează că giuleștenii nu sunt obligați să accepte transferul și face o comparație între situația lui Moldovan și cea a lui Marko Dugandzic, care a plecat în Arabia Saudită vara trecută. Marian Iancu consideră că contribuția lui Moldovan în această stagiune a adus echipei Rapid aproximativ 18 puncte, prin intervențiile sale cheie în momente critice ale meciurilor.

Dugandzic, în schimb, a marcat goluri importante care au adus puncte echipei. Marian Iancu consideră că conducerea Rapidului persistă într-o serie de greșeli care pot afecta echipa în competițiile viitoare și sugerează că giuleștenii nu trebuie să accepte transferul dacă nu doresc acest lucru. El afirmă că poate fi dat în judecată, dar va aduce alt portar și va menține performanțele echipei sub cotația actuală.

“Obiectivul este rezultatul prezentei sezoane”

Marian Iancu susține că Horațiu Moldovan nu ar fi părăsit Rapidul dacă conducerea ar fi aplicat strategia menționată înainte. Fostul patron al Politehnicii Timișoara remarcă faptul că el nu l-ar fi lăsat pe Dugandzic să plece la Al-Tai. Pentru el, relația cu jucătorii nu se bazează pe prietenie, ci pe partea financiară, unde banii sunt recompensele pentru performanțe.

El subliniază faptul că obiectivul său principal este situația echipei și rezultatele acesteia, iar plecările jucătorilor pot avea loc după atingerea interesului clubului. Moldovan nu va fi reținut în vara aceasta, deoarece Rapid are obiective de atins, dar asta nu înseamnă că nu se așteaptă o compensație financiară pentru clauza de reziliere a contractului de transfer. Fostul patron evidențiază experiența anterioară cu transferul lui Pantilimon, care a fost vândut pe 3-4 milioane de lire sterline la City, fără a implica o clauză în contract.

Marian Iancu pledează pentru o implicare imediată și continuă a conducerii în rezolvarea problemelor transferurilor și menține că atunci când interesele echipei sunt atinse, jucătorii pot fi vânduți în orice moment, chiar și pe stadion după obținerea calificării la Euro.

Horațiu Moldovan pregătit să semneze cu Atletico Madrid

FANATIK a dezvăluit că Atletico Madrid este hotărât să plătească clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro pentru a aduce în echipă pe Horațiu Moldovan. Informația a fost confirmată de impresarul Arcadie Zaporojanu, care a menționat că negocierile cu clubul spaniol sunt într-un stadiu avansat.

Portarul naționalei României se pregătește să semneze un contract pe o perioadă de 4 ani și jumătate, beneficiind de un salariu anual de 800.000 de euro, cu o creștere progresivă de 180.000 de euro în fiecare an, conform digisport.ro.

TAGS: Marian Iancu, Rapid, Horațiu Moldovan, FANATIK, Atletico Madrid
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments