Friday, June 21, 2024
HomeSportMarcela Fota și relatia sa specială cu fiul său David: Înțelegerea lor...

Marcela Fota și relatia sa specială cu fiul său David: Înțelegerea lor unică și cum se strigă unul pe celălalt

Marcela Fota și relatia sa specială cu fiul său David: Înțelegerea lor unică și cum se strigă unul pe celălalt

Marcela Fota, cunoscută interpretă de muzică populară, și-a deschis inima și a dezvăluit detalii despre relația sa cu fiul ei adolescent, David, în vârstă de 14 ani. Aceștia nu au o relație obișnuită între mamă și fiu, iar acest lucru nu-i deranjează pe niciunul dintre ei. Cei doi își spun unul altuia cu afecțiune “Marci”, iar acest pseudonim joacă un rol important în legătura lor.

Pentru Marcela Fota, relația cu fiul ei este una specială și unică. David nu o strigă “mamă”, ci “Marci”, și o vede nu doar ca pe mama lui, ci și ca pe o prietenă apropiată. Așa cum artista a explicat, acest aspect nu o deranjează deloc, deoarece fiul ei a început să o numească astfel încă de când era mic. Cei doi s-au înțeles de la bun început, iar pseudonimul “Marci” a devenit un mod afectuos prin care David o adresează pe mama sa.

Însă, există și anumite reguli nescrise în relația lor. De exemplu, Marcela Fota trebuie să îi spună fiului ei “Da, mami” în loc de “Da, David”. Această regulă a fost stabilită de David și artista respectă pretențiile lui. Cu toate acestea, Marcela subliniază că nu consideră acest detaliu un impediment în legătura lor și că este important să existe o conexiune autentică și sănătoasă între ei, indiferent de cuvintele folosite.

“Relația mea cu David este una specială. Niciodată nu îmi spune ‘mamă’, îmi spune Marci. M-a întrebat într-o zi: ‘auzi, Marci? Ai vrea să îți spun mamă? Mie îmi place să îți spun Marci. Tu ești prietena mea!’ Dar eu, în schimb, trebuie să îi spun ‘Da, mami!'”, a dezvăluit Marcela Fota cu sinceritate și emoție.

De-a lungul anilor, Marcela Fota și fiul ei au format o legătură foarte strânsă și au dezvoltat un înțeles special, bazat pe respect reciproc și comunicare deschisă. Artista a lăsat întotdeauna libertate fiului ei în luarea deciziilor și nu a încercat niciodată să-și impună voința asupra lui. Marcela Fota este mândră de băiatul ei, pe care l-a crescut ca pe un bărbat independent, capabil să ia decizii corecte și să se descurce în orice situație.

În privința viitorului, Marcela Fota este pregătită să îl susțină pe băiatul ei în alegerile pe care le va face și să accepte orice formă de relație pe care o va avea în viitor. Vedeta este convinsă că David va lua decizii înțelepte și va alege calea potrivită pentru el.

“Sunt foarte pregătită pentru că am crescut un bărbat independent. Deși ne înțelegem din priviri, niciodată nu i-am știrbit din personalitate. L-am lăsat mereu să ia deciziile singur. Să le ia pe cele corecte, până în momentul de față. Sunt pregătită de când va zice ‘Marci, de azi vreau să stau singur sau ea e iubita mea'”, a mai adăugat Marcela Fota.

Busy Lifestyle – Director Website

În concluzie, relația dintre Marcela Fota și fiul ei, David, este una unică și bazată pe încredere reciprocă și respect. Chiar dacă David nu o strigă “mamă”, ci “Marci”, acest detaliu nu afectează legătura dintre ei. Ba dimpotrivă, pseudonimul a devenit un simbol al legăturii lor puternice și autentice. Marcela Fota este mândră de băiatul ei și este pregătită să îl susțină în fiecare pas pe care îl va face în viață, indiferent de deciziile pe care le va lua și de viitoarea sa relație.

TAGS: Marcela Fota, relație mamă fiu, David
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General