Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomePoliticaMarcel Ciolacu: Politica și stabilitatea, cheia atragerii investitorilor străini

Marcel Ciolacu: Politica și stabilitatea, cheia atragerii investitorilor străini

Titlul Articolului

Marcel Ciolacu: Politica și stabilitatea, cheia atragerii investitorilor străini

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a declarat în cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Județene PSD Maramureș că intrarea la guvernare a avut la bază dorința de a aduce politici publice și de a aduce stabilitate într-un moment dificil pentru România. Ciolacu a subliniat că este important să existe o relaxare social-democrată și, în același timp, o impozitare mai mare a capitalului pentru a asigura un echilibru economic și social.

Liderul PSD a subliniat, de asemenea, importanța stabilității politice și macroeconomice pentru atragerea investitorilor străini. Ciolacu a afirmat că în lipsa acestor elemente, nu există premisele necesare pentru ca investitorii să se simtă încrezători în a face afaceri în România.

Premierul a adăugat că una dintre cele mai mari realizări ale Guvernului României în mandatul său a fost intrarea parțială a țării noastre în spațiul Schengen. Cu toate acestea, Ciolacu a subliniat importanța de a fi realiști cu privire la această realizare și că este necesară încă multă muncă pentru a obține intrarea completă în spațiul Schengen.

În concluzie, liderul PSD a evidențiat că politica și stabilitatea reprezintă cheia pentru atragerea investitorilor străini în România. Astfel, este necesară o abordare responsabilă și echilibrată în gestionarea afacerilor publice, astfel încât să se poată întări stabilitatea macroeconomică și politică a țării noastre.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments