Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportMarcel Ciolacu despre prioritatea comasării alegerilor

Marcel Ciolacu despre prioritatea comasării alegerilor

Marcel Ciolacu despre prioritatea comasării alegerilor

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a vorbit într-o discuție cu jurnaliștii despre prioritatea românilor în ceea ce privește comasarea alegerilor. El a subliniat că această temă nu este una de interes major pentru populație, ci nivelul de trai este cel care atrage atenția cetățenilor.

În cadrul unei vizite la o fermă zootehnică din Baia Mare, Marcel Ciolacu a fost întrebat despre posibilitatea comasării alegerilor și importanța acestui subiect pentru cetățeni. Liderul PSD a precizat că nu a fost oprit de nimeni pe stradă pentru a se vorbi despre acest aspect, ci oamenii se preocupă mai mult de propriul nivel de trai.

Marcel Ciolacu a subliniat că, înainte de a discuta despre comasarea alegerilor, este necesar să se înțeleagă dorințele și prioritățile românilor. El a adăugat că această temă este una de discuție internă în fiecare partid, dar este important să se vadă ce își doresc cetățenii în primul rând.

Liderul executivului a făcut referire la faptul că nu a fost abordat de către cetățeni pe stradă în legătură cu comasarea alegerilor, ci întrebările care i s-au adresat au fost legate de nivelul de trai și problemele cu care se confruntă românii în prezent.

De asemenea, Marcel Ciolacu a subliniat că nu se poate discuta în acest moment despre un candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale. El a afirmat că mai întâi este necesar să treacă de alegerile europarlamentare și să se facă o evaluare a rezultatelor obținute. Abia după aceste etape se poate discuta despre posibilitatea unei colaborări între cele două partide la alegerile prezidențiale.

Marcel Ciolacu despre impozitarea pensiilor și reforma fiscală

Un alt subiect dezbătut în cadrul discuției cu jurnaliștii a fost impozitarea pensiilor și necesitatea unei reforme fiscale. Marcel Ciolacu a accentuat faptul că este important să se desfășoare o dezbatere publică pe această temă și să se ia în considerare impactul asupra cetățenilor.

Liderul PSD a solicitat Ministerului Muncii să realizeze o raportare a impactului reformei fiscale propuse, cu privire la impozitarea pensiilor. El a susținut că este necesar să existe un echilibru macroeconomic în România și că această reformă trebuie să fie dezbătută și cu patronatele, sindicatele și sistemul bugetar.

Marcel Ciolacu a pus în discuție și problema sistemului de impozitare: unic sau progresiv. El a subliniat că trebuie să fie luate în considerare toate părțile implicate în luarea unei decizii în această privință și că este importantă o dezbatere transparentă și deschisă cu mediul de afaceri, sindicatele și sistemul bugetar.

TAGS: Marcel Ciolacu, comasare alegeri, nivel de trai, alegeri europarlamentare, impozitare pensii, reforma fiscală, sistem impozitare unic/progresiv
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments