Thursday, May 23, 2024
HomeActualitateManuela Hărăbor, Actrița Care Impresionează cu Silueta ei la Premiile GOPO 2024

Manuela Hărăbor, Actrița Care Impresionează cu Silueta ei la Premiile GOPO 2024

Manuela Hărăbor, Actrița Care Impresionează cu Silueta ei la Premiile GOPO 2024

Manuela Hărăbor, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, a făcut senzație la gala Premiilor GOPO 2024. Cu o prezență strălucitoare, actrița care a interpretat rolul principal în celebrul film ‘Pădureanca’ a atras toate privirile datorită siluetei sale impecabile. Vedeta a transmis un mesaj puternic femeilor prezentându-le un sfat valoros.

  • Manuela Hărăbor încurajează femeile să își păstreze autenticitatea și să fie ele însele, promovând un stil de viață sănătos și echilibrat. Actrița a subliniat importanța postului, care, conform spuselor sale, aduce beneficii atât fizice, cât și sufletești. Întrebată cum reușește să își mențină silueta, Manuela a dezvăluit că secretul stă în echilibrul și moderarea alimentației.

Manuela Hărăbor a oferit un interviu pentru revista VIVA!, în care a subliniat: „Nu mă abțin de la nimic. Încerc să mănânc totul cu moderație. Ce secret? Să ținem posturile de peste an, că uite așa jumătate din an nu mâncăm nici carne, nici ouă, nici lactate și iese un regim alimentar care ajută și sufletește foarte mult”.

Paștele alături de Familie pentru Manuela Hărăbor

Anul acesta, Manuela Hărăbor va petrece Paștele într-un cadru familial cald și plin de tradiție. Actrița a mărturisit că planurile ei pentru sărbătoarea Învierii includ participarea la slujbele din Săptămâna Mare a Patimilor, alături de familia sa dragă. Tatăl său, în vârstă de aproape 98 de ani, mama sa, în vârstă de 85-86 de ani, sora și fiul său, în vârstă de 33-34 de ani, vor fi alături de ea în această perioadă specială.

  • Manuela Hărăbor a evidențiat importanța trăirii acestei sărbători alături de cei dragi, subliniind că speranța și bucuria Învierii trebuie împărtășite în familie. Această perioadă reprezintă un moment de comuniune și de reculegere în sânul familiei pentru celebrarea învierii.

Dincolo de strălucirea scenei și a luminilor reflectoarelor, viața personală a actriței a fost marcată de momente semnificative și dificile. Manuela Hărăbor a luptat pentru drepturile fiului său, Andrei, în instanță, pentru a obține o pensie alimentară de la Dan Chișu. Despre relația sa cu acesta, Chișu a declarat că, deși au avut o legătură scurtă, nu au avut planuri de viitor împreună, având în vedere situația ei maritală la acea vreme.

Cu trecerea anilor, Manuela Hărăbor a ales calea iertării și a arătat că nu poartă peste ani niciun ranchiună sau supărare față de evenimentele din trecut. Actrița a subliniat că iertarea face parte din esența sa: „Eu iert foarte ușor. Mă supăr ușor, sunt ca un foc de paie. Nu țin ranchiună și supărare cu nimeni. Da, l-am iertat de mult, așa cum am iertat pe oricine”.

TAGS:

Manuela Hărăbor, Premiile GOPO 2024, silueta, Paștele, familie, împăcare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments