Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateMalina îți aduce poftă de vacanță!

Malina îți aduce poftă de vacanță!


Atunci când îți vine pofta, ceva bun de la Malina te așteaptă! În plus, vara asta, Malina aduce și cheful de vacanță!


Ție la ce îți stă gândul când ți-e foame? Oricine a încercat produsele gustoase și savuroase Malina, realizate în fabrica din Caracal, știe că nu e loc de compromisuri. Așa că atunci când îți vine pofta, ceva bun de la Malina te așteaptă! În plus, vara asta, Malina aduce și cheful de vacanță!


Malina te aduce cu fiecare bon de minimum 30 de lei mai aproape de o vacanță în Grecia, în valoare de 2.000 Euro, de un grătar electric sau de o super boxă portabilă.


La promoție participă toate produsele Malina, așa că indiferent de pofte, toate sunt câștigătoare și toate alimentează poftă de vacanță! Ca să te bucuri de gustul bun și de șansa de a pleca în vacanță în Grecia cu Malina sau de a câștiga celelalte premii, trebuie să înscrii cu cât mai multe bonuri până pe 30 iunie 2024.


Așa că bucură-te de produse, păstrează bonul și nu uita să-l înscrii prin SMS la 1890 sau pe site-ul promotie.malina.com.ro!


Nu mai sta pe gânduri și câștigă cu Malina!


Cumpără produse Malina în valoare de minimum 30 de lei și înscrie bonul fiscal sau pe site-ul promotie.malina.com.ro sau prin SMS la 1890 și poți câștiga o mulțime de premii.


Regulamentul complet al promoției precum și toate detaliile legate de premii se găsesc pe site-ul oficial Malina, în secțiunea dedicată.


Acum este cel mai bun moment că pui tot ce-i mai bun pe masă și câștigi de 2 ori, cu Malina! Ai produse gustoase și șansa unei vacanțe în Grecia. Nu mai sta pe gânduri și câștigă cu Malina!


Gustul bun, zi de zi


Malina înseamnă gust bun în fiecare zi! Una din cele mai apreciate companii din industria de procesare a cărnii în România, are o experiență de peste 20 ani în domeniu, aflându-se în categoria producătorilor naționali de mezeluri de calitate. 


Malina deține o fermă agricolă și o fabrică modernă cu un portofoliu de peste 200 de specialități din carne, în cadrul căreia lucrează peste 400 de angajați. Fie că alegi Malina vizitând cele șase magazine proprii sau cauți gustul bun la partenerii Malina, mereu ești sigur de garanția calității.


Malina- Artizani de calitate!


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General