Wednesday, April 17, 2024
HomeSportMagazinele mari din România și programul lor de funcționare în 2024

Magazinele mari din România și programul lor de funcționare în 2024

Magazinele mari din România și programul lor de funcționare în 2024

Anul 2024 aduce cu sine revenirea românilor la serviciu și reluarea programului normal al supermarketurilor și hipermarketurilor din țară. Magazinele precum Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image și Auchan își redeschid porțile cu programul lor obișnuit. Iată mai jos detalii despre programul de funcționare al acestor mari lanțuri de magazine din România.

Programul supermarketurilor și hipermarketurilor în 2024

Timpul sărbătorilor de iarnă a adus modificări în programul supermarketurilor și hipermarketurilor din întreaga țară. Cu trecerea Crăciunului și a Revelionului, românii sunt interesați să afle despre programul magazinelor Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour și Mega Image.

Vestea bună este că majoritatea acestor magazine au ales să nu schimbe în mod drastic programul lor obișnuit începând cu 1 ianuarie 2024. Astfel, majoritatea magazinelor vor deschide ușile începând cu primele ore ale dimineții, în jurul orei 6:30, 7 sau 8. Totuși, orele de închidere pot varia în funcție de politica fiecărui magazin în parte.

Programul Lidl în 2024

Începând cu data de 22 septembrie 2022, Lidl România a decis să modifice orarul de funcționare al tuturor magazinelor sale din țară. Astfel, programul Lidl pentru ziua de sâmbătă va fi între orele 7:30 și 21:00, iar pentru ziua de duminică între orele 8:00 și 19:00. Majoritatea magazinelor Lidl își vor continua programul obișnuit, cu excepția magazinului din Medgidia care funcționează între orele 8:00 și 18:00, de luni până duminică. Pentru mai multe informații privind programul Lidl, puteți consulta revista Lidl disponibilă aici.

Programul Kaufland în 2024

Magazinele Kaufland din întreaga țară nu au anunțat schimbări de program după sărbători. Astfel, în 2024, programul magazinelor Kaufland va rămâne neschimbat. Este important de menționat că programul poate varia de la magazin la magazin. Programul standard de funcționare al magazinelor Kaufland este între orele 7:30 și 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica între orele 7:30 și 21:00. Totuși, în unele magazine din București, programul Kaufland poate avea mici modificări.

Programul Carrefour în 2024

În cazul în care doriți să faceți cumpărături la primele ore ale dimineții în magazinele Carrefour, trebuie să consultați programul lor de funcționare în 2024. Astfel, de luni până duminică, magazinele Carrefour vor fi deschise între orele 7:30 și 23:00. Un aspect important este faptul că magazinele Carrefour Express se deschid la ora 6 dimineața și se închid la orele 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica se închid mai devreme, la ora 21:00.

Programul Mega Image în 2024

Supermarketurile Mega Image au un program diferit față de celelalte lanțuri de magazine, precum Lidl, Carrefour și Kaufland. Majoritatea magazinelor Mega Image deschid de luni până duminică, între orele 7:00 și 22:00. Totuși, există și magazine Mega Image mai mari, care funcționează între orele 7:00 și 23:00. Unii clienți vor fi încântați să afle că lanțul belgian dispune și de magazine Mega Image non-stop, majoritatea fiind în București.

Programul Auchan în 2024

Dacă aveți planuri să vizitați magazinele Auchan în 2024, este recomandat să consultați programul de funcționare al acestora, pentru a evita neplăcerile. Astfel, toate magazinele Auchan se deschid la ora 7 dimineața și se închid la ora 22:00 de luni până duminică. O excepție face magazinul Auchan Coresi din Brașov, care funcționează de luni până duminică, între orele 7:00 și 23:00. De menționat că toate magazinele MyAuchan Petrom au program non-stop.

Pentru mai multe detalii despre programul magazinelor menționate mai sus, puteți consulta site-urile oficiale, revistele sau cataloagele online ale acestora. În acest fel, veți putea planifica cumpărăturile în funcție de programul magazinelor preferate.

TAGS: magazine România, program marile magazine, Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image, Auchan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments