Monday, June 24, 2024
HomeSportMadi și Sergiu de la Mireasa s-au despărțit, în ciuda relației de...

Madi și Sergiu de la Mireasa s-au despărțit, în ciuda relației de poveste prezentată în emisiune

Madi și Sergiu de la Mireasa s-au despărțit, în ciuda relației de poveste prezentată în emisiune

Emisiunea Mireasa a reușit să aducă împreună oameni care și-au schimbat viețile, formând cupluri și întemeind familii. Cu toate acestea, după terminarea show-ului, nu toți concurenții reușesc să rămână împreună. Unul dintre cele mai iubite cupluri ale serialului, Madi și Sergiu, a luat o decizie neașteptată de a se despărți.

Cei doi concurenți au fost apreciați de către public în sezonul 8 al emisiunii Mireasa. Însă, se pare că relația lor nu era chiar atât de puternică pe cât părea în fața camerelor de filmat. Madi a dezvăluit că despărțirea lor s-a produs de fapt cu mult înainte de încheierea emisiunii.

Madi, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii Mireasa, a mărturisit că l-a iubit cu adevărat pe Sergiu, dar a sugerat că sentimentele nu erau reciproce. “De când am plecat de la Mediaș ne-am despărțit. (…) Eu am simțit iubirea, degeaba simte doar unul”, a declarat Madi despre ruptura dintre ea și Sergiu.

Chiar dacă s-au despărțit, Madi continuă să poarte inelul de logodnă primit de la Sergiu și a menționat că nu are în plan să-l dea jos în curând. Pentru ea, inelul reprezintă o amintire valoroasă. De asemenea, Madi a dezvăluit că și părinții ei au fost dezamăgiți când au aflat despre decizia lor de a încheia relația.

Mama sa, care a fost mereu alături de ea în timpul emisiunii, nu a avut niciodată nicio reacție negativă sau jignitoare față de ceilalți concurenți. Madi a remarcat faptul că mama ei este de aceeași părere ca și ea și că aleg să fie întotdeauna respectuoși și cuvinte de folos în relațiile lor cu ceilalți.

Despărțirea lor vine după ce Madi a mărturisit că a suferit mult din dragoste și că este dezamăgită de felul în care s-au încheiat lucrurile cu Sergiu. Cu toate acestea, ea își ia această experiență ca pe o lecție și ca o oportunitate de creștere personală și își dorește ca, în viitor, să găsească dragostea adevărată.

Articole recomandate:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General