Monday, June 24, 2024
HomeActualitateMădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai și își surprinde fanii...

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai și își surprinde fanii cu primele imagini în rochie de mireasă

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai și își surprinde fanii cu primele imagini în rochie de mireasă

Mădălina Pamfile, fosta asistentă TV și concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil!”, a avut parte de o nuntă discretă în Dubai alături de alesul inimii sale. Aceasta a postat pe rețelele de socializare primele imagini în care apare îmbrăcată într-o minunată rochie de mireasă, făcându-și fanii să devină curioși cu privire la eveniment.

Mădălina Pamfile a surprins pe toată lumea când a făcut anunțul că s-a căsătorit în secret în Dubai cu partenerul său de viață, cu care are o relație de câțiva ani buni. Aceasta și-a încântat fanii cu mai multe fotografii în care apare splendid într-o rochie de mireasă albă, purtată în ziua în care a spus DA iubitului său.

Deși a fost o prezență constantă în lumina reflectoarelor înainte, Mădălina Pamfile s-a retras din această viață publică și s-a dedicat vieții de familie. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” este acum mamă a doi copii și s-a schimbat mult de când a debutat în televiziune.

Ceremonia de căsătorie a avut loc pe un yacht luxos în Dubai, iar Mădălina Pamfile a avut alături prietenele sale cele mai apropiate în momentele acestea speciale. După ce și-au spus DA, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de prezența prietenilor lor într-o petrecere în care s-au dansat atât ritmuri orientale, cât și românești.

  • madalina pamfile s a casatorit in dubai 5 Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai și își surprinde fanii cu primele imagini în rochie de mireasă
  • madalina pamfile s a casatorit in dubai 3 Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai și își surprinde fanii cu primele imagini în rochie de mireasă
  • madalina pamfile s a casatorit in dubai 2 Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai și își surprinde fanii cu primele imagini în rochie de mireasă
  • madalina pamfile s a casatorit in dubai 4 Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai și își surprinde fanii cu primele imagini în rochie de mireasă
  • madalina pamfile 3 Mădălina Pamfile s-a căsătorit în secret în Dubai și își surprinde fanii cu primele imagini în rochie de mireasă

Mădălina Pamfile a fost foarte discretă în legătură cu acest eveniment important din viața sa, păstrându-l în secret până acum. Cu toate acestea, aceasta nu a ezitat să împărtășească pe rețelele de socializare câteva momente unice, capturate în imagini, care reflectă fericirea și dragostea pe care o trăiește alături de soțul ei.

În vara anului trecut, Mădălina Pamfile declara că nu își dorește o nuntă grandioasă și că vrea ca momentul cererii în casă să fie unul discret, lipsit de romantism exagerat. “Mi-aș dori o nuntă mai retrasă, noi în fața altarului nu putem să fim asta pentru că suntem de religii diferite. O petrecere, vreau rochie albă, inelul eu mă voi duce să îl iau. Nu ne-am organizat încă”, a dezvăluit Mădălina Pamfile într-un interviu pentru spynews.ro.

Mădălina Pamfile, despre povestea relației sale cu soțul ei

Mădălina Pamfile a dezvăluit că îl cunoaște pe soțul ei de 10 ani, însă relația lor s-a consolidat și au început să formeze un cuplu mult mai târziu. Fosta asistentă TV a recunoscut că, la început, nu-i dăduse partenerului său nicio șansă.

“Când am rămas însărcinată mi-a trebuit foarte multă liniște, și-atunci, când l-am întâlnit pe tatăl fetițelor mele, mi s-a cerut să stau mai mult în casă, să fiu mai liniștită. Am și crescut și nu mă mai pot expune atât de mult, dar asta nu înseamnă că am uitat de unde am plecat. M-am maturizat”, a mărturisit Mădălina Pamfile.

Relația dintre cei doi a început să se consolideze acum șase ani, când s-au reîntâlnit și au devenit tot mai apropiați. Mădălina Pamfile a povestit că primul pas a fost făcut de soțul ei și că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, deoarece se cunoșteau de foarte mult timp. Cu toate acestea, au decis să le dea o șansă relației lor, iar lucrurile au evoluat natural.

În concluzie, Mădălina Pamfile a păstrat secretul căsătoriei sale în Dubai până acum, moment în care a dezvăluit pe rețelele de socializare primele imagini în care apare ca o mireasă răvășitoare. Aceasta și-a încântat fanii cu frumusețea sa și le-a transmis un mesaj de fericire și iubire alături de soțul ei. Pentru mai multe informații și detalii despre Mădălina Pamfile și evenimentul său, puteți accesa acest link.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General