Monday, June 24, 2024
HomeSportMădălin Ionescu, un cadou surpriză pentru iubita sa, Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu, un cadou surpriză pentru iubita sa, Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu, un cadou surpriză pentru iubita sa, Cristina Șișcanu

În luna iubirii, Mădălin Ionescu și-a arătat dragostea și recunoștința pentru Cristina Șișcanu printr-un gest cu adevărat unic. Acesta a decis să îi ofere o surpriză de proporții, în valoare de 90 de mii de euro.

În loc de bijuterii tradiționale, Mădălin Ionescu a ales să își impresioneze partenera cu o mașină de lux. Aceasta era una dintre dorințele Cristinei și soțul său a decis că nu putea găsi un moment mai potrivit pentru a-i împlini visul.

Și-a dus soția la Craiova, unde i-au fost înmânate cu mare pompa cheile noului bolid. Cristina Șișcanu a fost extrem de uimită și a postat rapid imagini cu mașina pe rețelele de socializare, pentru a-și împărtăși bucuria cu fanii săi.

Cristina Șișcanu a fost atât de cucerită de gestul soțului său, încât nu a putut să-și stăpânească emoțiile și a declarat: “Cea mai tare surpriză pe care am avut-o vreodată! Pentru ea m-a dus soțul la Craiova! Am crezut că mi se oprește inima… vă povestesc un pic mai târziu”.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu primele imagini cu noua mașină
Surpriza pe care Mădălin Ionescu a avut-o pentru Cristina Șișcanu.

“Mădălin este un bărbat adevărat”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au dorit să împărtășească și mai multe detalii despre mașină și despre decizia lor de a face acest cadou deosebit. Potrivit celor doi, mașina nu este destinată exclusiv Cristinei, ci întregii familii. Cu toate acestea, Mădălin s-a arătat extrem de generos și a hotărât să îi ofere mașina soției sale, preluând el automobilul său vechi.

Desigur, un gest atât de generos nu a trecut neobservat, iar Cristina Șișcanu nu a ezitat să facă o declarație incendiară despre soțul său, numindu-l “un bărbat adevărat”. Aceasta a explicat și faptul că mașina nouă pentru familie a fost achiziționată la un preț avantajos, cu un discount special.

De asemenea, Cristina și Mădălin au ținut să sublinieze faptul că nu sunt persoane care aruncă cu banii aiurea și că au ales mașina în urma unor cercetări extensive. Aceasta este o mașină de familie, sigură și potrivită pentru nevoile lor. Cei doi și-au exprimat bucuria într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, în care au povestit mai multe detalii despre noua lor achiziție.

În concluzie, cadoul lui Mădălin Ionescu pentru Cristina Șișcanu a încântat pe toată lumea și a demonstrat încă o dată că dragostea nu are limite. Aceștia sunt un exemplu de cuplu solid și preocupat de bunăstarea întregii lor familii. Pentru mai multe detalii, puteți accesa aici.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General