Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateLucrări de refacere a carosabilului la intersecția Socola - Bucium din Iași

Lucrări de refacere a carosabilului la intersecția Socola – Bucium din Iași

Lucrări de refacere a carosabilului la intersecția Socola – Bucium din Iași

În perioada 08-14 iulie, între orele 22:00 – 06:00, va fi restricţionată circulaţia pe bulevardul Socola la intersecția cu strada Bucium și strada Cronicar Mustea din municipiul Iași. Această măsură intră în vigoare ca urmare a demarării unor lucrări de refacere a carosabilului în zona menționată.

Motivul pentru care aceste restricții sunt impuse ține de condițiile meteorologice actuale și necesitatea intervenției echipei S.C. CITADIN S.A. în vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere din această zonă. Lucrările de întreținere sunt esențiale pentru menținerea tramei stradale într-o stare optimă de exploatare și în interesul siguranţei circulației pietonale și auto.

Pe durata executării lucrărilor, accesul va fi permis doar mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Restricțiile de circulație sunt impuse în scopul desfășurării în condiții de siguranță a activităților de modernizare a infrastructurii rutiere din această zonă.

Aceste lucrări de reabilitare vor contribui la îmbunătățirea calității drumurilor din Iași și la creșterea confortului participanților la trafic.

Întrucât tranzitul va fi afectat în zona menționată, se recomandă ca șoferii să-și planifice rute alternative și să manifeste înțelegere față de restricțiile temporare impuse. Autoritățile locale fac apel către toți participanții la trafic să respecte semnalizarea rutieră temporară și indicațiile forțelor de ordine prezente în zonă.

Informații utile:

 • Data: 08 – 14 iulie
 • Orele de restricție: 22:00 – 06:00
 • Locație: Intersecția bulevardului Socola cu strada Bucium și strada Cronicar Mustea, Iași
 • Acces permis: Mașinile de intervenție

Impactul asupra circulației

 • Restricționarea temporală a circulației
 • Rute alternative recomandate
 • Partajarea informațiilor cu privire la restricții

Recomandări pentru participanții la trafic:

 • Planificare rute alternative
 • Respectarea semnalizării rutiere temporare
 • Atenție sporită la intrări și ieșiri din zonă
 • Manifestarea de înțelegere față de lucrările în desfășurare

Aceste măsuri temporare sunt menite să asigure buna desfășurare a lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere în zona intersecției dintre bulevardul Socola și strada Bucium din Iași. Autoritățile locale mulțumesc anticipat participanților la trafic pentru înțelegerea și colaborarea lor pe durata acestor activități de modernizare.

TAGS:

Iași, refacere carosabil, lucrări stradale, restriții circulație

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General