Tuesday, April 16, 2024
HomeSportLucas Alves și-așteaptă viitorul departe de Dinamo

Lucas Alves și-așteaptă viitorul departe de Dinamo

Lucas Alves și-așteaptă viitorul departe de Dinamo

Lucas Alves, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei Dinamo, ar putea părăsi clubul în curând. După plecarea lui Lamine Ghezali, fundașul central brazilian este în pericol să plece și el. Dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.

Lucas Alves este în pragul despărțirii de Dinamo

Conform dezvăluirilor făcute de Horia Ivanovici, Dinamo este aproape să își piardă și fundașul brazilian. Informațiile provenite de la Fanatik sugerează că Lucas Alves este nemulțumit și că ar avea deja o ofertă pentru a juca într-un campionat mai bun. Această situație ar fi o pierdere mare pentru Dinamo și o lovitură pentru echipă.

Andrei Vochin, fost fotbalist și analist, a fost surprins de această veste și consideră că plecarea lui Lucas Alves nu este o veste bună pentru Dinamo. Având în vedere că este și căpitanul echipei, acest lucru înseamnă că fundașul brazilian are o ofertă foarte bună, inclusiv unul dintre cele mai mari salarii din echipă. În schimb, Vochin speră în revenirea în formă a internaționalului nord-macedonean Visar Musliu, care ar putea să se impună pe teren și să fie un punct de sprijin important pentru echipă.

Ofertă concretă pentru Lucas Alves

Sursele dezvăluie că Lucas Alves are deja o ofertă concretă și că impresarul său FIFA, Jesus Otalauruci, a venit în România pentru a rezolva transferul. Există șanse ca fundașul brazilian să plece în perioada următoare.

Potrivit informațiilor obținute de la Fanatik, Lucas Alves este cel mai bine plătit fotbalist din echipa Dinamo, având un salariu lunar de 12.000 de euro. Acesta a evoluat în 15 meciuri în acest sezon și a ajuns la club pe 4 august 2023, semnând după despărțirea de portughezii de la Portimonense.

Lucas Alves și-a adus impresarul în București pentru a negocia transferul, ceea ce indică faptul că este serios interesat să plece. Situația este una delicată pentru Dinamo, care ar trebui să găsească rapid o soluție în cazul în care fundașul brazilian își va confirma dorința de plecare.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments