Sunday, June 23, 2024
HomeSportLionel Messi revine în formă după scandalul din Hong Kong

Lionel Messi revine în formă după scandalul din Hong Kong

Lionel Messi revine în formă după scandalul din Hong Kong

Starul argentinian Lionel Messi revine pe teren la echipa sa, Inter Miami, după ce a fost implicat într-un scandal în Hong Kong. Messi a fost protagonistul unui moment dezastruos în penultimul amical al iernii, împotriva echipei Vissel Kobe din Japonia. Meciul de la Tokyo a fost câștigat de echipa respectivă la loviturile de departajare.

Incredibil! Messi ratează un gol singur cu portarul la Inter Miami

Lionel Messi nu a putut juca în amicalul împotriva echipei Hong Kong All-Stars, pe care Inter Miami l-a câștigat cu scorul de 4-1. Absența sa a fost cauzată de probleme musculare, ceea ce i-a nemulțumit pe fanii prezenți la meci. Totuși, Messi și-a făcut revenirea în penultimul amical, înaintea începerii sezonului Major League Soccer.

În minutul 60 al meciului cu Vissel Kobe, Messi a fost introdus în teren. Cu o viteză impresionantă, a depășit defensiva japoneză și s-a aflat singur cu portarul. Cu toate acestea, șutul său a fost unul modest și portarul Powell Obinna Obi a reușit să respingă mingea. Aceasta a fost doar a doua reușită a lui Messi în cele 6 meciuri amicale jucate de Inter Miami. Primul gol al argentinianului a fost marcat în meciul cu Al-Hilal, scorul final fiind 3-4.

Inter Miami înregistrează înfrângerea în amicalurile de pregătire

Echipa Inter Miami a avut un turneu de pre-sezon dezastruos, în care a reușit să câștige doar un singur meci din cele 6 jucate. De asemenea, nord-americanii au înregistrat o remiză și 4 înfrângeri. Dintre acestea, înfrângerea suferită în meciul cu Vissel Kobe a fost cu atât mai dureroasă cu cât a fost înregistrată la loviturile de departajare, după ce scorul a fost egal la finalul timpului regulamentar.

Primul jucător de la Inter Miami care a ratat în timpul loviturilor de departajare a fost finlandezul Robert Taylor. Lionel Messi și Jordi Alba nu s-au putut abține și au izbucnit în râs după ratarea nordicului.

Echipa Inter Miami a primit încă o veste proastă în urma meciului cu Vissel Kobe. Mijlocașul Sergio Busquets a fost nevoit să iasă de pe teren în minutul 25, după o intrare dură a unui adversar. Accidentarea lui Busquets poate reprezenta o problemă suplimentară înaintea debutului oficial al noului sezon.

Ce urmează pentru Inter Miami?

Echipa Inter Miami va mai disputa un singur meci amical înainte de debutul în noul sezon MLS. Acesta este programat să se desfășoare pe teren propriu împotriva echipei Newells Old Boys, formația de la care a plecat Lionel Messi înainte de a se alătura echipei Barcelona. Partida va avea loc pe 16 februarie.

Primul meci oficial al noului sezon din Major League Soccer va fi împotriva echipei Real Salt Lake și se va juca pe 22 februarie. Principalul obiectiv al echipei Inter Miami, antrenate de Gerardo „Tata” Martino, este de a se califica în play-off.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General