Monday, May 20, 2024
HomeSportLionel Messi Conduce Inter Miami către Victoria în MLS și Este Aclamat...

Lionel Messi Conduce Inter Miami către Victoria în MLS și Este Aclamat în Sala de Baschet

Lionel Messi Conduce Inter Miami către Victoria în MLS și Este Aclamat în Sala de Baschet

Messi și-a condus echipa spre o nouă victorie în MLS, 4-1 pe terenul celor de la New England Revolution, succes prin care Inter Miami s-a instalat în fruntea clasamentului din MLS – Conferința de Est.

Apariție în Sala Echipei de Baschet Miami Heat

A fost aclamat la scenă deschisă în sala în care s-a jucat meciul. A doua zi după succesul echipei din Florida, Messi a mers împreună cu Luis Suarez, Jordi Alba și Sergio Busquets, alături de care a jucat și la Barcelona, să vadă meciul echipei de baschet Miami Heat.

Este pentru prima dată de la transferul la Miami când Messi merge la partida echipei de baschet fanion a Floridei. Cei patru fotbaliști au beneficiat de locuri privilegiate, urmărind meciul din apropierea suprafeței de joc. Prezența lui la această partidă nu a rămas neobservată, fanii din sală aclamându-l la scenă deschisă, atât pe el, cât și pe colegii săi fotbaliști care s-au bucurat și ei de joc.

Miami Heat înfrântă de Boston Celtics

Miami Heat a fost învinsă de Boston Celtics, pe teren propriu, scor 104-84, și conduce cu 2-1 în seria de patru meciuri care le opune pe cele două echipe în play-offul NBA. Gazdele au fost lipsite însă de vedeta Jimmy Butler (34 de ani), care este accidentat și are nevoie de o pauză de șase săptămâni, fapt care influențează randamentul echipei sale.

Echipa din Florida a avut un sezon slab în NBA, în care a terminat pe locul 12 în Conferința de Est și a avut nevoie de baraj pentru a ajunge în această fază a competiției.

Inter Miami – Principala Pretendentă la Titlul din MLS

Inter Miami este o candidată serioasă la titlul de campioană în MLS. Dacă la baschet lucrurile nu stau tocmai bine pentru cei din Miami, la fotbal, Inter, este pentru prima dată în istorie o candidată serioasă la titlul de campioană în MLS.

Iar Messi are un sezon din ce în ce mai bun, fiind golgheterul echipei, dar și al competiției, cu nouă goluri marcate, în primele zece etape, în condițiile în care însă el a lipsit patru meciuri fiind accidentat. De asemenea, cu ultimele două reușite, Messi l-a depășit pe Cristiano Ronaldo la numărul golurilor din acțiune.

Redare video a Suporterilor Heat la Vederea lui Messi

One of the biggest ovations of the night from Heat fans was when Lionel Messi appeared on the big screen during the Miami Heat vs. Boston Celtics match. Messi’s presence was met with roaring applause from the audience, showcasing the wide-reaching admiration for the football superstar.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments