Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeActualitateLino Golden și Delia, gata să cucerească competiția „Power Couple”

Lino Golden și Delia, gata să cucerească competiția „Power Couple”

Lino Golden și Delia, gata să cucerească competiția „Power Couple”

Lino Golden și Delia, logodnica lui, fac primele declarații despre participarea la „Power Couple”, emisiunea care începe pe 5 februarie la Antena 1. Prezentator e Dani Oțil.

Un show care redefinește relația de cuplu

„Power Couple România – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu, aduce la Antena 1, din 5 februarie, o competiție electrizantă, în care adrenalina, emoțiile și tensiunea se împletesc cu umorul pe parcursul a 18 probe spectaculoase.

9 cupluri de vedete se întrec pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și pentru premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro. Fie că e vorba despre perechi care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții sunt gata să dovedească forța relațiilor lor, la bine, dar mai ales la greu, în probe cu adevărat surprinzătoare.

Ambiția unui cuplu puternic

Lino Golden și logodnica lui, Delia Salchievici alcătuiesc unul dintre cuplurile care au acceptat provocarea de a intra în competiția „Power Couple România – La bine și la greu”, declarându-se foarte ambițioși și dornici să câștige.

Lino Golden: „Munca în echipă este unul dintre atuurile noastre în acest concurs”

Încrezători în puterea relației lor, Lino și Delia au pornit în cea mai incitantă întrecere a cuplurilor cu mult entuziasm, dezvăluind că sunt gata să facă față oricăror obstacole. „Nu cred că vechimea unui cuplu contează în această competiție!”, a punctat Delia, subliniind astfel că nu se tem de perechile care sunt împreună de mai mult timp și că, din contră, relația lor de doi ani poate reprezenta un avantaj.

„Munca în echipă este unul dintre atuurile noastre în acest concurs, pentru că, în viața de zi cu zi avem din plin acest exercițiu”, spune artistul despre el și partenera sa, care este DJ.

Un alt atu în competiția „Power Couple” este pasiunea lor pentru sport și preocuparea pentru un stil de viață sănătos: amândoi se antrenează în fiecare zi la sală și sunt atenți la dietă, astfel că s-au pregătit pentru acest concurs cu gândul că probele fizice se vor număra printre provocările lor preferate.

Cei doi s-au cunoscut pe Instagram, iar după un an de relație, au făcut un pas decisiv: și-au cumpărat împreună casa în care locuiesc acum alături de bulldogul lor francez, Snow, mărturisind că împart în mod egal sarcinile care țin de responsabilitățile casei.

„Power Couple este un test al rezistentei, inteligenței, al lucrului în echipă și al răbdării, în urma căruia am învățat multe lucruri unul despre celălalt, pe care, fără această experiență, nu am fi avut niciodată șansa să le descoperim. Am trecut prin emoții la care nu ne-am așteptat și ne-am privit cu alți ochi încă după primele probe”, a spus Lino.

Concurenți redutabili în Power Couple

Alături de ei, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

TAGS:

Lino Golden Delia Power Couple Competiție Relația de cuplu Antena 1 Dani Oțil Cupluri de vedete Premiul cel mare Dietă Proba fizică Emoții Rezistență Inteligență
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments