Friday, May 24, 2024
HomeSportLiga 2: Un Posibil Scenariu cu 3 Echipe Dinamo în Sezonul Viitor

Liga 2: Un Posibil Scenariu cu 3 Echipe Dinamo în Sezonul Viitor

Liga 2: Un Posibil Scenariu cu 3 Echipe Dinamo în Sezonul Viitor

Există o posibilitate unică în fotbalul românesc: ca Liga 2 să găzduiască nu una, ci trei echipe Dinamo în sezonul următor. Cristi Coste, prezent la FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit cum ar putea fi realizată această situație uluitoare.

Un Scenariu Uimitor: Cum Ar Fi Posibil ca 3 Echipe Dinamo să Evolueze în Liga 2! “Hai să Ne Păstrăm Această Idee în SuperLiga”

Nemulțumirea lui Giani Kiriță legată de actuala situație de la Dinamo este palpabilă, iar echipa s-ar putea regăsi din nou în Liga 2 din cauza conducerii dezechilibrate.

Pe lângă acest aspect, Kiriță a atras atenția că echipa din Ștefan cel Mare este în căutarea unui director sportiv, iar soluția propusă ar putea schimba cursul lucrurilor. Mihai Stoichiță i-a sugerat lui Kiriță să urmeze un curs de manager sportiv la Federație.

Într-un dialog ulterior, Cristi Coste a pus o întrebare crucială lui Giani Kiriță: ““După ce vei ajunge director sportiv, la care echipă Dinamo vei susține?”

Răspunsul a scos la iveală ideea surprinzătoare că există trei cluburi Dinamo în fotbalul românesc cu șansa de a evolua, toate, în Liga 2 în sezonul următor.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments