Monday, February 26, 2024
Google search engine
HomeSportLidl extinde oferta cu alimente dorite de clienții din România, cu prețuri...

Lidl extinde oferta cu alimente dorite de clienții din România, cu prețuri speciale!

Lidl extinde oferta cu alimente dorite de clienții din România, cu prețuri speciale!

Supermarketul Lidl aduce o nouă campanie de reduceri, în care pune la dispoziție produsele pe care toți românii le caută, începând cu data de sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Aceste alimente sunt mereu la căutare și se pot epuiza rapid de pe rafturile magazinelor.

  • Weekendul aduce cele mai bune prețuri la alimente de bază pentru toată lumea.
  • Clienții Lidl vor avea posibilitatea să achiziționeze produsele dorite cu reduceri substanțiale.
  • Mărcile cele mai apreciate de consumatori vor fi disponibile în cantități suficiente.

Finalul de săptămână este momentul ideal pentru a merge la cumpărături și a profita de prețurile mai mici. În această campanie, Lidl oferă reduceri la produsele de mezeluri, astfel că iubitorii acestor delicatese pot găsi cârnați sticks cu o reducere de 44%. În loc de 8,99 lei, aceștia pot fi achiziționați la doar 4,99 lei. Un pachet de 120 de grame este suficient pentru a vă bucura de o masă copioasă alături de familie.

Un alt produs care face parte din oferta specială de la Lidl este pulpa de porc cu os și șorici. Aceasta poate fi cumpărată cu doar 2,19 lei pentru 100 de grame. De asemenea, clienții mai pot găsi în magazine aluat pentru foietaj la un preț de numai 4,79 lei, perfect pentru prepararea diverselor plăcinte.

Supermarketul își surprinde și de data aceasta clienții cu oferte exclusive. Un exemplu este baxul de 6 beri, disponibil la prețul de 15,95 lei. Deși este doar unul dintre multe alte produse, baxul are un stoc limitat, motiv pentru care se va vinde rapid.

Super weekendul din februarie aduce noi reduceri la Lidl!

Lidl s-a impus pe piață ca unul dintre cele mai apreciate magazine pentru cumpărături și reduceri speciale de weekend. Și săptămâna viitoare, Lidl va continua să își surprindă clienții cu prețuri atractive în cadrul campaniei sale.

Carnea, brânza proaspătă de vaci sau rolele de hârtie pentru bucătărie sunt doar câteva dintre produsele care se regăsesc pe rafturile magazinelor Lidl în fiecare zi, iar la final de săptămână vor avea prețuri speciale. Românii au posibilitatea să profite de aceste reduceri și să procure produsele necesare cu un buget mai avantajos.

Lidl reușește să se mențină în topul preferințelor clienților și prin campaniile sale periodice de reduceri și promoții. Reducerile oferite în aceste super weekenduri reprezintă o oportunitate excelentă pentru toți românii de a face cumpărături eficiente și de a economisi.

TAGS: oferta, Lidl, alimente, reduceri, prețuri
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments