Wednesday, April 17, 2024
HomeSportLidl aduce oferte irezistibile pe rafturile magazinelor

Lidl aduce oferte irezistibile pe rafturile magazinelor

Lidl aduce oferte irezistibile pe rafturile magazinelor

În fiecare săptămână, Lidl surprinde românii cu promoții tentante care nu pot fi refuzate. În acest weekend, supermarketul vine cu o nouă serie de oferte la care mulți clienți au visat. Pentru a profita de aceste reduceri, cei interesati trebuie să se grăbească, deoarece stocurile sunt limitate și se epuizează rapid.

Produsele preferate ale clienților Lidl la super prețuri

Lidl este desemnat ca fiind unul dintre cele mai populare magazine ale românilor. Acest lucru se datorează faptului că în fiecare săptămână poate oferi clienților săi oferte exclusive și produse de calitate la prețuri foarte avantajoase.

Printre surprizele pregătite de Lidl se numără săptămânile tematice, axate pe gastronomia internațională. Aceste săptămâni sunt mereu așteptate cu nerăbdare de către clienți, deoarece se pot bucura de preparate tradiționale din diferite țări ale lumii. Dar chiar și în afara acestor perioade speciale, Lidl reușește să atragă clienți cu alte promoții și oferte deosebite.

Pentru sfârșitul acestei săptămâni, Lidl vine cu o campanie intitulată “Super Weekend”, care promite să aducă cele mai râvnite produse la prețuri imbatabile. Clienții vor avea ocazia să găsească în magazine reduceri substanțiale la produsele lor preferate.

Ofertele includ pulpe inferioare de pui, reduse cu 23%, care vor putea fi achiziționate la prețul de 7,99 lei pentru o caserolă de 600 de grame. De asemenea, brânza de vaci Pilos va fi la prețul special de 11,99 lei, față de 19,99 lei prețul obișnuit.

O altă surpriză oferită de Lidl sunt biscuiții Petit Beurre, la prețul redus de 2,99 lei, în loc de 5,19 lei prețul normal. Aceștia vor fi disponibili într-un pachet special cu o reducere de 42%.

Pentru cei însetați de răcorire, Lidl vine cu o ofertă de nerefuzat la băutura răcoritoare Nestea, disponibilă la prețul de doar 5,49 lei. Cu toate acestea, cantitatea de stoc este limitată, astfel că cei interesați trebuie să se grăbească să-și achiziționeze produsul dorit.

Săptămâna dedicată deliciilor franțuzești

Începând cu data de 19 februarie, Lidl pregătește o săptămână specială dedicată bucătăriei franțuzești. Pe rafturile magazinelor vor fi disponibile o varietate de produse delicioase și autentice care vor satisface cele mai exigente gusturi.

La prețul de doar 14,99 lei, clienții vor putea achiziționa profitroles și creme caramel de inspirație franțuzească. În plus, vor fi disponibile clasicul foietaj umplut cu unt, la prețul special de 13,99 lei.

Pentru cei care doresc să pregătească rețete delicioase, dar fără eforturi prea mari, Lidl vine cu alternative tentante. Buletele de cartofi vor putea fi achiziționate la prețul de 12,99 lei, în timp ce legumele gratinate vor fi disponibile la doar 17,99 lei. Clienții pot alege și rulourile cu cașcaval, la prețul de 16,99 lei, care vor fi disponibile din data de 19 februarie.

În aceeași săptămână dedicată bucătăriei franțuzești, Lidl vine cu o gamă variată de mezeluri la prețuri avantajoase. Printre produsele disponibile se numără salamul Rosette sau salamul cu mucegai nobil, care vor satisface orice pofticios.


TAGS: Lidl, oferte, produse, Super Weekend, delicii franțuzești
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments