Tuesday, April 16, 2024
HomeSportLidia Buble, mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei

Lidia Buble, mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei

Lidia Buble, mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei

Lidia Buble, una dintre cele mai iubite artiste din România, trăiește o perioadă de mare fericire atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Deși a fost mai rezervată în ceea ce privește relația sa cu Horațiu Nicolau, Lidia nu poate ascunde zâmbetul de pe chip și bucuria pe care o simte atunci când este alături de iubitul ei.

Recent, într-un interviu acordat unei publicații, Lidia a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de afaceristul Horațiu Nicolau. Cei doi formează un cuplu de peste trei ani și se completează perfect, fie că este vorba de intereselor comune sau de sprijinul pe care și-l acordă reciproc.

După relația publică durată pe care a avut-o cu Răzvan Simion, Lidia a ales să își păstreze în mare parte viața privată în căsuța ei de secrete. Deși a apărut în compania iubitului său pe rețelele de socializare, artista a preferat să nu se afișeze în spațiul public alături de el, până acum. Aceasta a dorit să le ofere fanilor și susținătorilor săi o doză de intimitate, agreată atât de ea, cât și de partenerul ei de viață.

Lidia Buble și dorința de a deveni mamă

Lidia Buble este cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru sinceritatea cu care vorbește despre anumite aspecte personale din viața sa. În multe interviuri, artista și-a exprimat dorința de a deveni mamă și de a-și întemeia o familie. Provine dintr-o familie numeroasă, având mulți frați, iar acest aspect i-a influențat modul de a vedea viața și relațiile cu cei din jur.

Deși momentan nu se grăbesc să devină părinți, Lidia și Horațiu se bucură de fiecare etapă a relației lor și își savurează timpul petrecut împreună. Chiar dacă fanii așteaptă cu nerăbdare vestea unei sarcini sau a unei logodne, cei doi își construiesc treptat viitorul lor în felul în care simt că este cel mai potrivit pentru ei.

Cu inelul pe deget, dar fără logodnă

O mulțime de speculații au apărut în ultimul timp legate de inelul pe care îl poartă Lidia în mod constant pe degetul inelar al mâinii sale stângi. Fanii au crezut că acesta ar fi un inel de logodnă, iar presupunerile lor au generat multe discuții și zvonuri.

Cu toate acestea, rămâne doar un zvon, deoarece Lidia a dezvăluit că acest inel nu este un simbol al logodnei, ci un dar primit de la iubitul ei de ziua sa aniversară. Cu un zâmbet pe buze, artista a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare momentul în care Horațiu îi va adresa marea întrebare, iar inelul de logodnă va străluci cu adevărat pe degetul ei.

Cu un afiș sincer și fără ezitări, Lidia a vorbit deschis despre relația ei și a subliniat faptul că este în culmea fericirii alături de Horațiu Nicolau. Afaceristul este o prezență constantă în viața ei și reușește mereu să o surprindă și să o facă să se simtă specială. Dragostea, liniștea și respectul pe care i le oferă Horațiu sunt factori esențiali în relația lor și contribuie la starea de împlinire și fericire pe care o trăiește Lidia în prezent.

Îi urăm mult succes și fericire artistei Lidia Buble și partenerului său Horațiu Nicolau!

TAGS: Lidia Buble, relație, iubire, familie, mamă, dragoste, fericire, inel, logodnă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments