Monday, June 24, 2024
HomeSportLicitatia pentru un Audi A5 din 2018 organizata de ANAF incepe cu...

Licitatia pentru un Audi A5 din 2018 organizata de ANAF incepe cu pretul de 51,172 de lei

Licitatia pentru un Audi A5 din 2018 organizata de ANAF incepe cu pretul de 51,172 de lei

ANAF (Administratia Nationala a Finantelor Publice) organizeaza periodic licitatii pentru diverse autoturisme si chiar avioane confiscate, iar acum a ajuns la a treia licitatie pentru un Audi A5 din 2018. In speranta ca vor gasi un cumparator, autoritatile au scos din nou masina la licitatie.

Conform postarii ANAF de pe Facebook, masina are o stare tehnica foarte buna si este echipata cu tapițerie din piele, cutie automata si alte particularitati mentionate in anunt. Pretul de pornire al autoturismului este de 51,172 de lei, fara TVA.

Ce trebuie sa faca participantii pentru a cumpara Audi A5

Pentru a participa la licitatie, doritorii trebuie sa depuna un dosar cu documente cu cel putin 24 de ore inainte. Dosarul trebuie sa contina o oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a unei scrisori de garantie reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei.

In cazul in care persoana interesata nu poate participa personal la licitatie, aceasta poate fi reprezentata de un mandatar cu o imputernicire de la notar. Persoanele juridice din Romania trebuie sa aduca copia certificatului unic de inregistrare, iar cele straine trebuie sa traduca actul de inmatriculare in limba romana.

De asemenea, fiecare participant trebuie sa completeze o declaratie pe proprie raspundere prin care sa certifice ca nu este o persoana interpusa cu debitorul. Aceasta masura este luata pentru a preveni situatiile de fraudare a licitatiei.

Licitatii ANAF: multe optiuni pentru cumparatori

Pe langa acest Audi A5 din 2018, ANAF organizeaza si alte licitatii pentru masini confiscate, precum si pentru bijuterii in valoare de 1,3 milioane de lei. Cumparatorul care va castiga licitatia este obligat sa respecte prevederile legale speciale, precum obligatiile de mediu sau cele de conservare a patrimoniului national.

ANAF mai organizeaza o licitatie pentru vanzarea de obiecte din metale si/sau pietre pretioase. Aceasta licitatie cuprinde 81 de gropuri care contin obiecte din metale si/sau pietre pretioase, avand un pret total de pornire de 1.383.255,06 lei.

Pentru mai multe detalii despre aceasta licitatie si procedurile de participare, ANAF a pus la dispozitie un comunicat de presa cu toate informatiile. Pentru a afla mai multe despre licitatiile organizate de ANAF, puteti accesa acest link.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General