Wednesday, April 17, 2024
HomeSportLia Bugnar, dezamăgită de implicarea politică și nu vrea să se mai...

Lia Bugnar, dezamăgită de implicarea politică și nu vrea să se mai bage în chestiuni politice

Lia Bugnar, dezamăgită de implicarea politică și nu vrea să se mai bage în chestiuni politice

Lia Bugnar, cunoscută scenaristă a serialului Clanul, a declarat că este dezamăgită de Nicușor Dan, dar și de ceilalți politicieni. Într-un interviu acordat publicației FANATIK, Bugnar a recunoscut că a fost o mare greșeală din partea ei să încerce să convingă oamenii să voteze într-un anumit fel.

Pe vremea când partidul USR era popular, mulți artiști au susținut diferite figuri politice din această formațiune. Cu toate acestea, dezamăgirea a venit odată cu trecerea timpului. Lia Bugnar a declarat că, de acum încolo, se va concentra doar pe spectacolele și scenariile ei, nu va mai spune public pentru cine votează și nu va mai comenta despre astfel de subiecte.

În opinia sa, opțiunile politice din România nu sunt cele mai bune, indiferent dacă Nicușor Dan ar ieși de tot din scenă. Bugnar a ajuns la concluzia că este greșit să pui atât de multă încredere într-o persoană pe care nu o cunoști cu adevărat.

„Am ajuns la concluzia că dacă tăceam, filozof rămâneam. Am ajuns la concluzia asta. Din păcate, pe lumea asta nu poți să ai încredere nici în tine. Tu pe tine ai momente când te dezamăgești. De unde să mizezi cu atâta fanatism pe caracterul cuiva, pe etica unei persoane pe care practic nu o cunoști? Ți-l bagă unii pe gât. Da, a fost ceva greșit. Eu în viața mea nu o să mai spun cu cine votez, în cine cred. Oricum, grav este că nu prea avem cu cine vota. Nu prea avem cu cine. Și dacă ar fi cu cine, eu nu o să mai zic nimănui să facă așa că așa văd eu lucrurile. E o prostie foarte mare. Cred că ar trebui să ne vedem de ce știm să facem”, a declarat Bugnar într-un interviu pentru FANATIK.

Reflecții despre discriminarea de gen în industria filmului

În cadrul interviului, Bugnar a fost întrebată și despre discriminarea de gen în industria filmului, un subiect la modă în ultima vreme. Cu toate acestea, actrița a declarat că nu a avut niciodată sentimentul că a fost persecutată sau că i s-au pus piedici în carieră din cauza faptului că este femeie.

Pentru Lia Bugnar, sexul nu contează, important este să fii om și să faci ceea ce iubești. Ea consideră că acest trend al femeilor care se plâng că sunt discriminate nu o reprezintă și că nu s-a simțit niciodată afectată de astfel de situații.

„Niciodată nu m-am lovit de prejudecăți în meserie pentru că sunt femeie. Niciodată. Și tot acest trend cu femeile care urlă că sunt persecutate și li se dă în cap și așa pe mine nu m-a prins niciodată. Eu chiar cred că am mai mult decât merit. Sincer! Nu m-a încurcat niciodată pentru că sunt femeie. Nu m-ar fi încurcat nici dacă eram bărbat. Cred că nu e atât de important dacă ești femeie sau bărbat, ci să fii om”, a afirmat Bugnar în interviul pentru FANATIK.

Lia Bugnar și succesul spectacolului „Noi 4”

Pe lângă activitatea sa în televiziune, Lia Bugnar se bucură de un mare succes în teatru. Spectacolul „Noi 4” este o piesă pe care Bugnar a scris-o acum 15 ani pentru actrița Maria Obretin. Aceasta este o piesă simplă, cu patru scaune și o masă, dar care a reușit să umple sălile de mulți ani încoace.

Recent, pe 15 februarie 2024, spectacolul a fost jucat cu casa închisă în Sala Luceafărul din București. Lia Bugnar a mărturisit că acesta este probabil singurul spectacol pe care îl va juca până la sfârșitul vieții.

„E un miracol spectacolul Noi 4, pentru că e o piesă pe care eu am scris-o acum 15 ani pentru Maria Obretin, Sofia din Clanul. Maria e o actriță fenomenală și nu juca atunci nimic și am scris această piesă în care ea are rolul cel mai mare. Este un spectacol care atrage publicul de mulți ani și cred că o să-l jucăm până murim”, a declarat Bugnar într-un interviu pentru FANATIK.

TAGS: Lia Bugnar, Nicușor Dan, politica, discriminare de gen, film, spectacol, teatru

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments