Monday, July 22, 2024
HomeActualitateLet's PlayFestival: Evenimentul cultural de la Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiești

Let’s PlayFestival: Evenimentul cultural de la Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiești

Let’s PlayFestival: Evenimentul cultural de la Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiești

În data de 6 iulie, aleea pietonală din fața Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești va găzdui o serie de acțiuni fascinante organizate în cadrul evenimentului Let’s PlayFestival. Participanții vor avea parte de o experiență culturală și educativă deosebită.

Între orele 9.30 și 11.00, Crucea Roșie în parteneriat cu Teatrul din Ploiești va desfășura proiectul ”Descoperă Puterea din tine”. Această campanie stradală urmărește să ofere publicului demonstrații de prim-ajutor și informații esențiale în acest domeniu. Toți cei interesați vor avea oportunitatea să învețe cum să acorde primul ajutor în situații de urgență.

De asemenea, între orele 9.30 și 11.30, copiii vor putea participa la ateliere de modelaj în lut. Acest eveniment special este susținut de Centrul educațional ”Familia ta și Jungle Play”, oferind micilor artisți ocazia de a-și dezvolta creativitatea și abilitățile manuale.

Evenimentul Let’s PlayFestival este o ocazie unică pentru comunitatea din Ploiești de a se implica în activități interactive și educative. Participanții vor putea descoperi noi pasiuni și vor avea șansa de a petrece timp de calitate împreună cu familia sau prietenii.

Atmosfera din fața Teatrului ”Toma Caragiu” se anunță vibrantă și plină de energie în ziua de sâmbătă, iar organizatorii pregătesc surprize pentru toți cei prezenți. Evenimentul promite să fie unul memorabil, aducând bucurie și creativitate în inimile celor care participă la Let’s PlayFestival.

Încheiem aici prezentarea detaliilor despre evenimentul cultural de la Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești, invitându-vă să luați parte la această experiență minunată!

TAGS: Let’s PlayFestival, Teatrul Toma Caragiu Ploiesti, Ploiesti
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General