Saturday, May 18, 2024
HomeSportLeo Toader, Invitat Special la Emisiunea "Suflet de Rapidist"

Leo Toader, Invitat Special la Emisiunea “Suflet de Rapidist”

Leo Toader, Invitat Special la Emisiunea “Suflet de Rapidist”

Marțea viitoare, pe 30 aprilie, fanii Rapidului se vor putea bucura de o nouă ediție a emisiunii “Suflet de Rapidist”. Ora de start este 13:30, iar evenimentul poate fi urmărit în direct exclusiv pe platforma online www.fanatik.ro. Invitatul special al acestui episod este nimeni altul decât Leo Toader, fostul mare portar al echipei Rapid.

În cadrul acestei emisiuni dedicate susținătorilor clubului alb-vișiniu, urmărim povești și amintiri relatate de sportivi și foști sportivi ai Rapidului. Leo Toader, o figură emblematică a giuleștenilor, a apărat poarta echipei timp de 11 ani, între 1984 și 1895.

În timp ce a făcut spectacol la ultima ediție, Mihai Iosif, acum este rândul lui Leo Toader să împărtășească cele mai interesante povești și să aducă în prim-plan amintiri din perioada plină de transformări a echipei Rapid.

Printre subiectele abordate se vor regăsi detalii despre accidentarea lui Marian Aioani, analiza prestației lui Drăghia în meciul contra Universității Craiova, precum și felul în care Bogdan Lobonț a pregătit primul său derby ca antrenor principal la Rapid. Un alt aspect interesant ce va fi discutat este experiența lui Leo Toader ca antrenor cu portarii la echipa națională a României în timpul mandatului lui Mirel Rădoi.

Emisiunea “Suflet de Rapidist” își propune să ofere spectacol și de data aceasta. Robert Niță, gazda programului, vă invită să vă alăturați echipei pentru a trăi experiențe memorabile. Legende din istoria clubului Rapid vor fi prezente la fiecare episod al emisiunii, aducând cu ele povești impresionante din lumea sportului din Giulești. Sponsorul principal al acestei producții este Superbet, care susține cu entuziasm emisiunea dedicată rapidiștilor.

Detalii Despre Emisiunea “Suflet de Rapidist” Marca FANATIK

“Suflet de Rapidist” este o emisiune de succes creată de platforma FANATIK. Programul poate fi urmărit exclusiv live pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărui episod are loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, atât pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, cât și pe canalul de YouTube FANATIK.RO.

Pe platformele de social media ale fanilor vor fi distribuite și urmărite cele mai intense momente din cadrul emisiunii, asigurându-se că experiența este una de top. De la site-ul FANATIK la canalul de YouTube asociat, de la pagina de Facebook FANATIK la contul de Tik-Tok, fanatiksportoficial, toți iubitorii de sport vor avea acces la conținutul oferit de emisiune.

Robert Niță demonstrează, încă o dată, că este dedicat cu adevărat echipei Rapid. Dragostea sa pentru fotbal și pentru Rapid este binecunoscută, iar emisiunea “Suflet de Rapidist” îi permite să dezvăluie această pasiune într-un mod autentic și captivant.

Colaborarea dintre FANATIK SUPERLIGA și emisiunea “Suflet de Rapidist” confirmă faptul că acestea se numără printre cele mai importante producții sportive din România. Sponsorul principal al acestor evenimente este SUPERBET, un partener puternic al SuperLigii și susținător al programelor dedicate pasionaților de sport.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments