Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportLeo Messi: Șervețelul semnat cu Barcelona, scos la licitație

Leo Messi: Șervețelul semnat cu Barcelona, scos la licitație

Leo Messi: Șervețelul semnat cu Barcelona, scos la licitație

Una dintre cele mai importante relicve din cariera fotbalistică a lui Leo Messi, șervețelul pe care a semnat primul contract cu Barcelona, va fi scos la licitație în luna martie. Această bucată de hârtie este considerată un simbol al începutului unei legende și va atrage cu siguranță atenția colecționarilor și fanilor fotbalului din întreaga lume. Prețul de pornire este unul uriaș, ajungând la suma de 300.000 de lire sterline.

Conform informațiilor furnizate de casa de licitații Bonhams, șervețelul semnat de Messi în decembrie 2000, la vârsta de 13 ani, va putea fi achiziționat de către pasionații de fotbal și colecționarii din întreaga lume. Această relicvă semnificativă a fost instrumentul care i-a schimbat viața celui mai bun fotbalist al tuturor timpurilor și care a marcat începutul unei cariere de succes la Barcelona.

Această licitație reprezintă o oportunitate rară pentru toți fanii lui Messi și pentru colecționarii de obiecte de valoare legate de sport. Licitația va avea loc în luna martie și va oferi participanților posibilitatea de a deține o bucată din istoria fotbalului mondial.

Un moment crucial pentru Leo Messi

În decembrie 2000, Carles Rexach, directorul sportiv al Barcelonei, a semnat primul contract al lui Messi în prezența tatălui său și a agentului său. Acest acord a fost consemnat pe șervețelul de la clubul de tenis Pompeia și a devenit unul dintre cele mai cunoscute documente din fotbalul mondial.

Momentul în care această înțelegere a fost încheiată a fost unul crucial în istoria fotbalului, deoarece a marcat începutul unei călătorii extraordinare pentru Messi. Această semnătură a deschis drumul spre realizări impresionante, iar Messi a devenit cel mai bun marcator all-time al Barcelonei și unul dintre cei mai influenți fotbaliști din istorie.

Un obiect de valoare

Șervețelul pe care a fost semnat primul contract al lui Messi a rămas în posesia agentului său, Horacio Gaggioli. Acesta a decis acum să ofere această relicvă casei de licitații Bonhams, pentru a oferi pasionaților de fotbal și colecționarilor o șansă unică de a deține o bucată din istoria fotbalului mondial.

Acest obiect de mare valoare simbolizează începutul unei povești de succes și a unei cariere extraordinare. Șervețelul semnat de Messi reprezintă nu doar o piesă unică pentru colecționari, ci și o bucată din istoria unui club de legendă, Barcelona.

În concluzie, licitația pentru șervețelul semnat de Leo Messi este un eveniment deosebit care va atrage atenția pasionaților de fotbal din întreaga lume. Această bucată de hârtie are o valoare imensă din punct de vedere sentimental și istoric, iar suma de plecare de 300.000 de lire sterline demonstrează importanța pe care o are pentru fanii fotbalului. Colecționarii și colecționarii de obiecte de valoare vor avea șansa de a licita și de a obține această relicvă semnificativă. Este o oportunitate unică de a păstra o bucată din istoria unuiul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile.

TAGS: Leo Messi, Barcelona, Licitație, Bonhams, Fotbal, Colecționari
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments