Friday, June 21, 2024
HomeSportLeo Messi, cadou pentru viitorul star al lui Chelsea. Ce s-a întâmplat...

Leo Messi, cadou pentru viitorul star al lui Chelsea. Ce s-a întâmplat la finalul amicalului Argentina – Ecuador 1-0. Video

Superstarul campioanei mondiale a intrat în pregătire pentru Copa America, dar selecționerul Lionel Scaloni a anunțat deja că îl va menaja cât va putea până la începerea turneului final.

Cadoul lui Leo Messi pentru un puști minune după Argentina – Ecuador 1-0

Așa s-a întâmplat și la amicalul disputat în noaptea de duminică spre luni pe Soldier Field din Chicago, când Messi a fost introdus pe teren abia în minutul 56 când l-a înlocuit pe marcatorul unicului gol Angel Di Maria.

Leo Messi nu a ieșit prea mult în evidență la partida amicală Argentina – Ecuador 1-0, însă la final, după ultimul fluier al arbitrului canadian Drew Fischer, a făcut un gest frumos și i-a oferit un cadou de neuitat unui adversar.

Starul argentinian a făcut schimb de tricouri cu celălalt număr 10 de pe teren, puștiul Kendry Paez în vârstă de 17 ani. După ce au schimbat echipamentul de joc, Messi l-a îmbrățișat cu căldură pe jucătorul ecuadorian.

Kendry Paez a fost achiziționat de Chelsea încă din vara trecută, însă a fost lăsat să joace în continuare la Independiente del Valle. Mijlocașul de creație va ajunge pe Stamford Bridge abia din 2025, după ce va împlini 18 ani.

Deși este încă minor, jucătorul ecuadorian a fost implicat într-un scandal uriaș în urmă cu 3 luni. Alături de alți jucători din națională, el a petrecut într-un club de noapte din New York înaintea unui amical împotriva Italiei.

Messi, lăudat de Will Smith

Înainte de a se alătura lotului Argentinei pentru Copa America, întrecere ce va avea loc în Statele Unite în perioada 20 iunie – 14 iulie, Messi a filmat o reclamă pentru filmul ”Bad Boys 4” în care joacă alături de celebrii actori Will Smith și Martin Lawrence.

Campionul mondial, care luna aceasta va împlini 37 de ani, apare într-un clip de promovare al peliculei în care le bate la ușă celor doi actori principali și îi întreabă dacă știu unde îi poate găsi pe ”băieții răi”.

După ce reclama a început să ruleze, Will Smith a apărut într-un podcast în care a povestit cum a decurs întâlnirea cu Messi. Actorul a vorbit despre bucuria pe care argentinianul a simțit-o în timp ce se afla pe platoul de filmare.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General