Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeActualitateLavinia Pîrva și Violeta Bănică, o relație specială

Lavinia Pîrva și Violeta Bănică, o relație specială

Lavinia Pîrva și Violeta Bănică, o relație specială


O filmare inedită a apărut pe rețelele de socializare, dezvăluind o latură mai puțin cunoscută a relației dintre Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., și Violeta Bănică, fiica acestuia din căsnicia cu Andreea Marin. Cele două au fost surprinse într-o ipostază care a stârnit curiozitatea fanilor și a adus la lumină legătura specială dintre ele.


Până acum, puține informații erau cunoscute despre apropierea dintre Lavinia și Violeta. Cu toate acestea, filmarea recentă demonstrează că cele două au o conexiune puternică și se distrează împreună ori de câte ori au ocazia. Potrivit Playtech.ro, această descoperire a surprins și fascinat mulți fani ai familiei Bănică-Marin.


O relație apropiată în spatele aparențelor


Ștefan Bănică Jr. are trei copii cu trei femei diferite și relația lui cu aceștia a fost mereu subiect de discuție în media. Cu toate acestea, filmarea postată recent de Violeta pe Instagram a dezvăluit că există o apropiere specială între ea și Lavinia. Chiar dacă nu au fost văzute prea des împreună până acum, această filmare neașteptată demonstrează că cele două au legături puternice și se bucură de compania reciprocă.


Fiecare familie are propriile lor provocări, dar Lavinia a reușit să construiască o relație bună cu toți copiii lui Ștefan Bănică Jr. Iar legătura specială pe care o are cu Violeta a fost dezvăluită prin această filmare surpriză. Chiar dacă au fost discreți în ceea ce privește relația lor, adolescența și-a făcut apariția din ce în ce mai mult pe platformele de socializare și și-a surprins urmăritorii cu postări transparente și autentice despre viața ei. Apariția lui Lavinia în acest clip neașteptat confirmă faptul că cele două sunt mult mai apropiate decât se credea.


Alegerile de carieră ale Violetei Bănică


Deși a crescut într-o familie de artiști, Violeta și-a ales cuvântul de ordine într-o altă direcție. Aceasta recunoaște că muzica și actoria sunt pasiunile ei, însă a decis să studieze la Facultatea de Drept.


Violeta a fost expusă din copilărie la multiple forme de artă și creativitate, dar și-a urmat interesul către drept. Într-un interviu pentru “Întâlnire cu Arta”, aceasta a vorbit despre pasiunile ei și a explicat cum a ajuns la această decizie importantă. Deși admite că ar fi putut alege o carieră într-unul dintre domeniile artistice, Violeta a pus accentul pe pasiunea pentru drept și pe dorința de a aduce o schimbare pozitivă în societate.


Mândria de a fi fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin


Chiar dacă părinții ei s-au despărțit, Violeta are o relație specială cu ambii și se simte susținută și iubită de aceștia. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. își încurajează fiica să urmeze pasiunile și să se dedice ceea ce o face fericită.


Violeta a mărturisit că părinții ei că ei sunt mândri de ea și o susțin în orice alegere. Fiind crescută de doi oameni minunați, fiica cunoscutului cuplu își exprimă recunoștința și afecțiunea pentru ei, considerându-se extrem de privilegiată să aibă astfel de modele în viața sa.


Taguri:Lavinia Pîrva, Violeta Bănică, Ștefan Bănică Jr, Andreea Marin

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments