HomeActualitateLaura Cosoi revine pe micile ecrane și va prezenta propria emisiune la...

Laura Cosoi revine pe micile ecrane și va prezenta propria emisiune la Antena Stars

Laura Cosoi revine pe micile ecrane și va prezenta propria emisiune la Antena Stars

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, se pregătește să revină pe micile ecrane într-un nou rol. De data aceasta, actrița va fi prezentatoarea unei noi emisiuni la Antena Stars. În plus, Laura va continua să joace în comedia de la Antena 1, “Bravo, tată!”, unde interpretează personajul Letiția.

Anunțul a venit ca o surpriză pentru fanii Laurei, mai ales că actrița este însărcinată pentru a patra oară. Cu toate acestea, Laura nu lasă sarcina să îi afecteze cariera și se pregătește să pornească în forță o nouă aventură în televiziune. Noul ei proiect este emisiunea “Vacanță de vedetă”, care va debuta la finalul acestei luni pe Antena Stars.

Premiera emisiunii va avea loc sâmbătă, pe data de 24 februarie, de la ora 15:00. Iar cei care nu vor reuși să o urmărească atunci, vor avea ocazia să o revadă în reluare duminică, de la ora 12:00. Emisiunea promite să fie una plină de distracție și dezvăluiri interesante despre viețile vedetelor.

Un nou personaj captivant în comedia “Bravo, tată!”

În paralel cu noul ei proiect în televiziune, Laura Cosoi continuă să joace în comedia de la Antena 1, “Bravo, tată!”. Actrița interpretează personajul Letiția, o femeie captivantă și orientată spre spiritualitate. Descriindu-l pe Letiția, Laura a declarat că este un personaj pe care a trebuit să-l analizeze și să-l învețe treptat, întrucât acesta se bazează pe lumea energiilor, care este foarte la modă în prezent.

Laura este fericită că poate face parte din această echipă minunată și că poate aduce un personaj nou și interesant în inimile iubitorilor serialului. În opinia ei, Letiția va fi primită cu entuziasm de către public, iar actrița abia așteaptă să vadă reacțiile fanilor.

Laura Cosoi păstrează secretul sexului bebelușului

Pe lângă proiectele sale televizate, Laura Cosoi trăiește și o mare bucurie în viața personală. Actrița urmează să devină mamă pentru a patra oară, iar momentan, se bucură de faptul că cunoaște deja sexul viitorului bebeluș. Cu toate acestea, Laura a decis să păstreze secretul doar pentru familia ei și nu a dezvăluit încă publicului informația.

Laurei Cosoi are deja trei fetițe și toată lumea așteaptă cu nerăbdare să afle dacă următorul copil va fi un băiețel. Într-un interviu acordat click.ro, Laura a menționat că viața cu trei fetițe nu este deloc grea, deoarece primește mult sprijin din partea soțului, Cosmin Curticăpean, și a socriilor. Actrița se bucură că poate să își împartă timpul între familie și proiectele profesionale, iar copiii săi beneficiază de îngrijirea și afecțiunea tuturor membrilor familiei.

Cu toate acestea, Laura știe că este important să se bucure și de timpul său personal, de aceea își face timp pentru a se vedea cu prietenii și a se relaxa în parc. Este conștientă că viața de părinte implică schimbări și responsabilități, dar consideră că aceasta este o experiență frumoasă și plină de satisfacții.

În concluzie, Laura Cosoi se pregătește cu nerăbdare pentru noile proiecte profesionale și pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Actrița continuă să se implice în industria televiziunii și să aducă bucurie fanilor săi, iar publicul nu poate decât să aștepte cu nerăbdare noile apariții ale Laurei, atât pe micul ecran, cât și în viața personală.

TAGS: Laura Cosoi, Antena Stars, emisiune TV, comedie, maternitate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments