Monday, June 24, 2024
HomeSportKylian Mbappe pleacă de la PSG și semnează cu Real Madrid: Decizia...

Kylian Mbappe pleacă de la PSG și semnează cu Real Madrid: Decizia care a zguduit fotbalul mondial

Kylian Mbappe pleacă de la PSG și semnează cu Real Madrid: Decizia care a zguduit fotbalul mondial

Starul francez în vârstă de 25 de ani, Kylian Mbappe, a anunțat oficial despărțirea de campioana din Ligue 1, Paris Saint-Germain (PSG), într-o mișcare care a șocat lumea fotbalului. După mai bine de un an de speculații și negocieri, Mbappe pune capăt aventurii sale cu PSG și este așteptat să semneze cu una dintre cele mai prestigioase echipe spaniole, Real Madrid.

Un club din La Liga face o glumă ingenioasă pe seama transferului lui Mbappe

O glumă neașteptată a fost făcută pe seama transferului lui Kylian Mbappe de către un club mult mai mic din La Liga, Getafe. La scurt timp după ce președintele PSG, Nasser-Al Khelaifi, a confirmat plecarea atacantului francez în vară, Getafe a postat pe rețelele de socializare că este interesată de transferul acestuia.

Surpriza a venit în momentul în care clubul spaniol a publicat o fotografie trucată pe contul oficial de Twitter în limba engleză. Imaginea îl prezenta pe Kylian Mbappe îmbrăcat în tricoul lui Getafe, pe Estadio Coliseum din apropierea Madridului. Descrierea pozei conținea o broască țestoasă, aluzie la asemănarea lui Mbappe cu celebrele personaje de desene animate din “Țestoasele Ninja”, și un mesaj sugestiv: “Tic, tac”, sugerând iminența transferului.

Deși este evident că aceasta a fost o glumă făcută de Getafe, un club cu resurse financiare mult mai mici decât cele ale lui Real Madrid, trebuie remarcat faptul că această postare a adunat rapid aproximativ 100.000 de aprecieri și mii de comentarii pe Twitter.

Real Madrid îi pregătește lui Mbappe un salariu exorbitant

Conform informațiilor din surse demne de încredere, Kylian Mbappe va ajunge la Real Madrid în vara anului curent și se va bucura de un salariu impresionant. Se estimează că Mbappe va câștiga 26 de milioane de euro pe sezon la echipa spaniolă. În plus, el va primi și o primă record de 130 de milioane de euro la semnarea contractului.

Acest transfer vine în urma performanțelor strălucitoare ale lui Mbappe în tricoul lui PSG. Atacantul a marcat primul gol al echipei sale în meciul cu Real Sociedad, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Cu acest gol, el a stabilit un record istoric, devenind primul jucător din istorie care a înscris în 10 meciuri consecutive de acasă din Ligă și a fost titular în toate aceste partide. Cu 44 de goluri în 66 de meciuri jucate în Liga Campionilor, performanțele lui Mbappe sunt remarcabile.

Cu toate acestea, nu toate deciziile din viața lui Mbappe sunt luate exclusiv de el. Mama sa are un rol esențial în viața și cariera sa, gestionându-i, printre altele, și averea. Recent, aceasta i-a impus jucătorului să doneze 30% din veniturile sale la o asociație caritabilă care ajută 98 de copii defavorizați.

TAGS: Kylian Mbappe, transfer, PSG, Real Madrid, Getafe, La Liga, record, salariu, Liga Campionilor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General