Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomePoliticaKelemen Hunor: "După 2024, trebuie să profităm de oportunitatea de a fi...

Kelemen Hunor: “După 2024, trebuie să profităm de oportunitatea de a fi din nou la guvernare”

Kelemen Hunor: “După 2024, trebuie să profităm de oportunitatea de a fi din nou la guvernare”

La Cluj-Napoca, în cadrul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a ţinut un discurs în care a vorbit despre perspectivele partidului pentru perioada post-2024.

Kelemen Hunor a subliniat că, în cazul în care UDMR va avea succes la alegerile următoare, partidul trebuie să intre la guvernare, pentru a avea posibilitatea de a lupta pentru interesele cetăţenilor ţării. În acest sens, preşedintele UDMR a evidenţiat importanţa guvernării ca instrument prin care pot fi obţinute rezultate concrete pentru populaţie.

Kelemen Hunor a subliniat că UDMR a demonstrat deja că este un partid dedicat binelui poporului în timpul guvernării anterioare. Cu experienţa, curajul şi bunul simţ de care dă dovadă, partidul se consideră pregătit să recâştige încrederea cetăţenilor şi să lupte pentru interesele acestora.

Una dintre problemele ridicate de Kelemen Hunor a fost lipsa viziunii, a curajului şi a bunului simţ în cadrul actualului executiv. Preşedintele UDMR a menţionat că aceste calităţi sunt esenţiale pentru a realiza obiectivele strategice pe care ţara ar trebui să le urmărească. În acest sens, Kelemen Hunor a ţinut să evidenţieze importanţa recuperării acestor valori către sfârşitul anului.

În cadrul şedinţei CRU, se vor prezenta şi adopta criteriile pentru selecţia viitorilor candidaţi ai UDMR pentru alegerile europarlamentare, locale şi parlamentare din anul 2024. Aceste criterii vor juca un rol crucial în stabilirea direcţiei şi liniei politice ale partidului pentru viitorul apropiat.

Kelemen Hunor se arată hotărât să ducă UDMR la noi culmi de succes şi să devină un instrument puternic pentru lupta în favoarea populaţiei, atât în măsura în care partidul va fi la guvernare, cât şi în opoziţie. Liderul UDMR crede că prin viziunea, curajul şi bunul simţ demonstrat de partid, se va reuşi să se facă diferenţa şi să se aducă schimbări concrete în beneficiul cetăţenilor.

Taguri: Kelemen Hunor, UDMR, România, partid politic, alegeri, guvernare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments