Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportKarym urmează să devină sultan și își alege nașii pentru nunta regală

Karym urmează să devină sultan și își alege nașii pentru nunta regală

Karym urmează să devină sultan și își alege nașii pentru nunta regală

Karym, cunoscutul artist, este pe cale să își îndeplinească visul și să devină sultan. Marele său noroc este că și-a găsit marea dragoste în Africa, iar aleasa inimii lui este o prințesă. Cu toate acestea, înainte de nunta regală, artistul trebuie să își aleagă și perechea de nași. Cei trei norocoși care au fost considerați pentru acest rol onorific sunt Carmen de la Sălciua, Georgiana Lobonț și Celia, cântărețe talentate care au colaborat deja cu Karym. Acestea au acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, dezvăluind emoțiile și așteptările lor legate de posibilitatea de a intra în familia regală a lui Karym.

Carmen de la Sălciua, pregătită să devină ”nașă de sultan” pentru Karym

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a mărturisit că a existat deja o discuție între ea și Karym cu privire la posibilitatea de a-i fi nașă. Ea a rămas uimită să afle că artistul urmează să devină un prinț, deoarece nu se aștepta la această schimbare în viața lui. Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua este fericită pentru Karym și îi urează toate cele bune.

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua a declarat: “A existat o discuție cu Karym, să îi fiu nașă. Am rămas puțin surprinsă de faptul că va fi prinț. Uite unde te duce viața. Mă bucur pentru el. El a muncit mult pentru cariera lui, dar uite că viața a avut altceva pregătit pentru el. Eu mă bucur pentru fiecare om care evoluează, în orice domeniu.”

Georgiana Lobonț nu va participa la nunta lui Karym

În schimb, Georgiana Lobonț, altă cântăreață talentată care a colaborat cu Karym, nu crede că ea și soțul ei vor ajunge să îi cunune pe artistul și prințesa lui. Deși au colaborat pentru o piesă, relația lor nu a evoluat și cei doi au rămas la stadiul de colegi de breaslă. Astfel, Georgiana nu se simte suficient de apropiată pentru a-i fi nașă lui Karym.

Intr-un interviu pentru FANATIK, Georgiana Lobonț a declarat: “Eu am făcut o melodie cu Karym, mă înțeleg bine cu el, dar nu suntem atât de apropiați. Nu s-a legat o prietenie foarte strânsă între noi. Nici nu știu dacă o să ajungem la nuntă.”

Celia așteaptă cu nerăbdare propunerea pentru a fi nașă la nunta regală

Celia, cealaltă cântăreață alături de care Karym a colaborat, așteaptă cu mare interes propunerea din partea artistului pentru a fi nașa la nunta regală. Celia îl admiră pe Karym încă de pe vremea când acesta se lupta să își crească singur fiul și este bucuroasă de tot succesul lui. Ea abia așteaptă să cunoască și viitoarea mireasă a artistului.

În interviul acordat pentru FANATIK, Celia a declarat: “Noi îl lăsăm pe el să își facă alegerile. E frumos ca el să vină cu propunerea, apoi noi să dăm răspunsul. Eu l-am cunoscut pe vremea în care viața nu oferea atât de multe oportunități și uși deschise. La vremea aceea am simțit că ofer un ajutor cuiva care are talent, de aceea a făcut piesa cu el, care a prins foarte bine. Puteam să fac piesa aceea cu oricine altcineva, dar l-am ales pe Karym. El își creștea copilul singur, acesta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat foarte mult la el. Faptul că își creștea băiețelul singur de mic și se lupta cu viața și greutățile. A fost greu, mai ales pentru un tată singur. L-am apreciat și i-am fost alături. Acum, cu atât mai mult mă bucur că are un alt viitor. Sper să îi dea Dumnezeu o cale foarte frumoasă de acum înainte. Abia aștept să cunosc și mireasa, am văzut că are niște trăsături foarte frumoase. Se vede că ea e un om cald, mi-am format deja o părere. Sunt convinsă că e un om frumos și abia aștept să ne întâlnim și față în față.”

TAGS: Karym, sultan, Carmen de la Sălciua, Georgiana Lobonț, Celia, nuntă, melodie Carmen de la Sălciua, artiști urmași, mireasă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments