Tuesday, April 16, 2024
HomeSportKarim Benzema, în căutarea unei noi echipe în Arabia Saudită: Unde ar...

Karim Benzema, în căutarea unei noi echipe în Arabia Saudită: Unde ar putea ajunge?

Karim Benzema, în căutarea unei noi echipe în Arabia Saudită: Unde ar putea ajunge?

Speculațiile cu privire la viitorul lui Karim Benzema se intensifică, după ce atacantul francez a intrat în dizgrația celor de la Al-Ittihad. Motivele supărării sale par să fie întârzierea la reunirea echipei și relația tensionată cu conducerea clubului, iar Benzema este pregătit să plece din lotul formației cu care mai avea contract până în iunie 2026. O posibilă destinație pentru el ar putea fi Al-Nassr, un club de top din Arabia Saudită, unde ar putea face din nou echipă cu Cristiano Ronaldo.

Opțiuni pentru Karim Benzema în Arabia Saudită

Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad în vara anului trecut, după despărțirea de Real Madrid. Gazdele l-au atras cu un salariu colosal și el a reușit să marcheze 12 goluri în 20 de partide în prima parte a sezonului. Totuși, după dezamăgitoarea poziție a echipei în clasament, doar locul 7, și tensiunile cu conducerea, pare că Benzema este pe picior de plecare.

Inițial, s-a vorbit despre o posibilă revenire a atacantului francez la Olympique Lyon, clubul care l-a format, însă sursele de încredere anunță o răsturnare de situație. Karim Benzema ar putea rămâne în Arabia Saudită, dar nu la Al-Ittihad, ci la un alt club de top din Riad.

Conform informațiilor apărute, Al-Nassr este favorita pentru a-l transfera pe Benzema în această iarnă. Vicecampioană a Arabiei Saudite, echipa ar putea beneficia de experiența și calitățile atacantului francez, alături de care a scris istorie timp de 9 ani la Real Madrid, alături de Cristiano Ronaldo.

Alte opțiuni pentru Karim Benzema

Pe lângă posibila mutare la Al-Nassr, există și alte variante pentru Karim Benzema în Arabia Saudită. Un alt club care l-ar putea atrage este Al-Hilal, o echipă administrată de PIF și în care evoluează jucători de calitate, precum Yassine Bounou, Kalidou Koulibaly, Ruben Neves sau Milinkovic-Savic. Transferul lui Benzema ar putea fi realizat fără probleme, având în vedere că Al-Hilal caută un atacant de valoare în absența lui Neymar, accidentat.

Una este clară – Al-Ittihad se află într-o perioadă dificilă, cu trei înfrângeri consecutive și cele mai multe goluri încasate dintre cele 4 echipe susținute de PIF. Plecarea lui Benzema ar putea afecta și mai mult performanțele echipei, dar ar putea fi o oportunitate excelentă pentru atacantul francez de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel.

Concluzie

Karim Benzema este în căutarea unei noi echipe în Arabia Saudită, după ce a intrat în dizgrația celor de la Al-Ittihad. Există mai multe variante pentru el, iar cele mai probabile par a fi Al-Nassr și Al-Hilal, două cluburi de top din Riad. Mutarea la Al-Nassr ar reprezenta o reuniune cu Cristiano Ronaldo, alături de care a scris istorie la Real Madrid, în timp ce transferul la Al-Hilal ar aduce atacantul francez într-o echipă deja puternică. Urmează să aflăm care va fi alegerea finală a lui Karim Benzema în această iarnă în Arabia Saudită.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments