Friday, June 21, 2024
HomeSportKamara și iubita lui, Gabriela, anunțul momentului: „Primul nostru bebeluș”. Vestea, dată...

Kamara și iubita lui, Gabriela, anunțul momentului: „Primul nostru bebeluș”. Vestea, dată chiar de Valentine`s Day

Kamara și iubita lui, Gabriela Nastas, fac un anunț uriaș, în exclusivitate pentru FANATIK! Cei doi au lucrat intens în ultima perioadă la primul lor ”bebeluș”, unul care le-a ”mâncat” zilele și nopțile.

Kamara și Gabriela Nastas prezintă lumii primul lor ”bebeluș”

Este vorba despre un proiect la care au visat și pentru care au pus osul la treabă. Cuplul s-a pregătit de fiecare detaliu pentru ca venirea pe lumea a ”copilului” lor să fie una lipsită de probleme.

Este vorba despre lansarea propriului lor parfum, GK (inițialele vin de la numele celor doi porumbei), una cu fast, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Astăzi, 14 februarie 2024, Kamara și Gabriela vin în fața fanilor cu aromele propriei lor iubiri!

Cei doi îndrăgostiți au vorbit despre ”bebelușul” lor, pentru FANATIK. Sunt extrem de entuziasmați și dornici ca produsul pentru care s-au implicat personal să îi bucure pe viitorii cumpărători.

„N-am dormit de vreo trei-patru zile”

„Noi suntem pasionați de arome. Ne place să le combinăm între ele, să le amestecăm, să iasă ceva inedit. GK s-a născut, ca idee, la sfârșitul lui decembrie 2023. Ne plimbam într-o seară împreună și am zis: hai să facem asta! 

Și pentru că Universul este ceva superb, ne-a scos în cale oamenii potriviți, cu care am reușit să formăm o echipă mică, momentan, dar plină de entuziasm și artă. Știi cum e? Atunci când crezi cu adevărat în ceva, tot Universul contribuie la visul tău.

N-am dormit de vreo trei-patru zile pentru ca noi să asamblăm cutiile, să punem esențele, să împachetăm totul să fie frumos. Ne-am ocupat de absolut fiecare detaliu. E primul nostru bebeluș și-l iubim tare!”, a declarat Gabriela, iubita lui Kamara, pentru FANATIK.

Investiția a fost mai mare decât se așteptau

Cei doi au spus că pentru acest parfum au făcut o investiție destul de mare, că au băgat mai mulți bani decât se așteptau. N-au vrut să precizeze, însă, o sumă exactă. „Pentru o astfel de afacere a fost nevoie de mult mai mult decât ne așteptam (n. red.: se referă la bani). Abia acum am înțeles câtă muncă, câte emoții sunt la mijloc, cât stres și câte griji și toate alea sunt în spatele unei afaceri.

Este ceva ce de multe ori te depășește, însă, nu ai încotro. Suntem la început. Suntem implicați 100%, pentru că așa mi se pare corect. Ne place atât de tare încât restul nici nu mai contează. Nu despre bani e vorba, ci despre faptul că noi ne trăim visul”, ne-au mai zis cei doi.

Kamara a explicat și ce reprezintă, de fapt, parfumul lor, dincolo de ideea banală de la care au început acest business. De asemenea, cei doi nu au ales întâmplător data de 14 februarie pentru a scoate pe piață produsul.

„Evident, ideea a venit de la numele noastre (GK), apoi ne-am dat seama că e vorba despre putere, iar asta nu putea fi mai bine exprimată decât prin regele animalelor: leul. Vrem să ajungem la inimile tuturor îndrăgostiților de lumea magică a parfumurilor”, a declarat Kamara, pentru FANATIK.

Cântărețul a spus că la evenimentul de lansare i-a chemat pe cei mai apropiați prieteni, printre care și câteva vedete, dar și câțiva influenceri.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General